https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » E-bikes » E-bike merken
  Snel en eenvoudig
  van A naar B

  Een E-bike is geschikt voor
  iedereen die snel en makkelijk van
  A naar B wil komen. Kies voor gemak!

  Collectie

  E-bikes zijn volop in ontwikkeling. Producenten zijn continu bezig meer mogelijkheden te ontwikkelen voor uw elektrische fiets. Roto Tweewielers houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en biedt u een ruim assortiment van de allerbeste merken.

  Sparta

  Sparta heeft voor iedereen een passende E-bike. Het merk bracht in 1998 de eerste elektrische fiets op de markt en is sindsdien regelmatig in de prijzen gevallen. De elektrische fietsen worden vaak als beste getest door verschillende instanties.

  Batavus

  Batavus heeft elektrische fietsen voor elk moment en voor elke gebruiker. Het merk biedt je de keuze uit diverse technologieën en werkt met verschillende prijsklassen. Batavus brengt je overal!

  Gazelle

  Gazelle verkoopt sinds tientallen jaren ook elektrische fietsen voor elk type gebruik. De Nederlandse marktleider loopt voorop als het gaat om innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken.

  gazelle

  Giant

  Betere bikes bouwen, dat was ruim 40 jaar geleden de missie toen Giant werd opgericht. Tegenwoordig veroveren de E-bikes van Giant de harten van vele mensen. Kies je voor eindeloos comfort, gemak of kracht?

  Ecomo

  Cortina Ecomo E-bikes zijn hip, stijlvol en ideaal voor de jonge E-bike gebruiker. Het merk geeft jou de mogelijkheid om jouw eigen, persoonlijke E-bike samen te stellen met de kleuren en toepassingen die jij wilt.

  Flyer

  Het Zwitserse merk Flyer specialiseert zich sinds 1995 op de productie van elektrische fietsen. De E-bikes van Flyer voldoen aan de allerhoogste producteisen dankzij de zware omstandigheden in Zwitserland.

  QWIC

  Voor ieder gebruik en voor iedere prijsklasse heft QWIC een geschikte, stijlvolle en moderne elektrische fiets beschikbaar. De producent streeft ernaar elektrische fietsen naar een hoger niveau te tillen.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!