https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Niu Step

  De Niu step is een nieuw en populair vervoermiddel. Je reist flexibel van A naar B, zonder dat je hiervoor moeite hoeft te doen. De step heeft een modern design, waardoor je hier graag mee gezien wordt. Niet alleen is het een hele praktische manier om je voort te bewegen, maar het staat ook nog eens heel erg hip. De Niu step is helemaal van nu. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen op straat. Ben jij op zoek naar een alternatief voor de fiets of scooter, wat ook nog eens beter is voor het milieu? Lees dan snel verder! Want op deze pagina vertellen wij je alles over dit hippe en innovatieve product.

  3 producten

  Elektrische step

  Een elektrische step werkt heel eenvoudig. Alleen bij het opstappen moet je een aanzet geven door even twee keer zelf te steppen. Vervolgens kun je relaxt gaan staan en de step doet de rest. Geef gas met de hendel en bepaal zelf hoe snel je wilt gaan. Houd altijd rekening met scherpe bochten. Wij adviseren deze iets rustiger te nemen. Doordat de Niu step direct reageert, kun je een bocht verkeerd inschatten. Zorg dat je de step eerst goed leert kennen voordat je hiermee Max Verstappen uit gaat hangen. Afremmen kun je doen met de rem. Deze vind je aan het stuur. Of je laat het gas los. De elektrische step remt dan vanzelf af.

  Hier mag je rijden met een Niu step

  Je kunt met de Niu step over alle fietspaden rijden. In principe gelden alle regels voor fietsers ook voor bestuurders van de elektrische fiets. Dus ook voor jou geldt: stoppen bij haaientanden en rechts heeft voorrang. Wij adviseren om op het fietspad te blijven. Je mag namelijk niet met jouw Niu step op de autobaan, maar ook niet op het voetpad. Zolang jij dus op het fietspad blijft steppen is dit volledig veilig, voor zowel jouzelf als voor andere deelnemers aan het verkeer.

  Voordelen van een Niu step

  Het kiezen voor een Niu step kent verschillende voordelen: je bespaart op brandstofkosten, je bent snel op jouw plaats van bestemming, het is beter voor het milieu, de Niu step is eenvoudig op te bergen, je hebt bijna geen onderhoud aan de elektrische step en het is heel makkelijk om onder de knie te krijgen. Voor je het weet step je er zo mee weg.

  Niu step kopen

  Ben je na het lezen van al deze voordelen klaar om jouw Niu step te gaan kopen? Op deze pagina vind je de verschillende mogelijkheden. Na het plaatsen van jouw order beginnen wij met deze gereed te maken voor verzending. Mocht je de Niu step nog even uit willen proberen voordat je daadwerkelijk een order gaat plaatsen, kom dan langs in onze showroom. Hier kun je een proefrit maken en kom je erachter of dit jouw nieuwe vervoermiddel wordt. Ben je niet in de gelegenheid om náár de showroom toe te komen en woon je binnen een straal van 15 km vanaf Roto Tweewielers? Dan brengen wij de showroom gewoon naar jou!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  3