https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Pegasus Ravenna EVO 5 Belt Heren Bosch Performance Line 400WH

  3299

  Wissen
  Offerte opvragen met of zonder inruil

  De Absoluter topper in de collectie van Pegasus als je het Roto vraagt. Pegasus is erg goed in het maken van fietsen met een enorm goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

   

  Schoon, licht, stil en onverwoestbaar. De Ravenna EVO 5 Belt is een fraaie elektrische fiets met geïntegreerde accu in frame en krachtige Bosch Performance Line ondersteuning. Volledig geïntegreerd verdwijnt de gebundelde energie in de Bosch PowerTube accu in de onderbuis van het frame. Wat overblijft is een bijzonder clean design met de beste rijeigenschappen.

   

  • De hydraulische Shimano schijfremmen geven veiligheid en controle 5 versnellingen Shimano Nexus

  • Keuze uit een 400 Wh, 500 Wh en 625 Wh accu

  • Tandriem aandrijving is schoon, licht, stil en onverwoestbaar

  • Comfort garanderen de instelbare verende voorvork, zadelpen en brede banden

  Sinds 2020 nieuw is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 625 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 200 km. Mede verantwoordelijk voor het betere rijgedrag is de nieuwe Bosch Performance Line aandrijving. Deze aandrijving zorgt voor een vloeiende trapondersteuning tot maar liefst 65 Nm en is daarmee duidelijk sterker dan de Active Line Plus. Dit motortype levert maximaal 300% van het getrapte vermogen. Zo fiets je gemakkelijk tegen de wind in of op steile wegen.

  Andere highlights
  Voor maximale zekerheid onder alle omstandigheden zorgen de Shimano schrijfremmen. De met carbon versterkte Gates Belt (snaar of tadnriem genoemd) is schoon, stil en licht en nagenoeg onderhoudsvrij. Het geeft fietsen een nieuwe dimensie. Hoogwaardige Schwalbe Marathon Plus banden zorgen voor een optimale wegligging en beschermen door een sterke anti-lek laag tegen lekkages. Uitgerust met de nieuwste aandrijftechniek, het modernste frame design en de beste onderdelen laat de Ravenna EVO 5 je continue genieten.

  Consumentenbond test april 2020
  De Ravenna EVO 5 Belt  is als een van onze beste fietsen uit de test van de Consumentenbond gekomen. De fiets kreeg als eindcijfers een 8,1. De voordelen van deze fiets zijn: de actieradius (score: 8,9), de motor (7,8), soepele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning, de motorstilheid (score: 9,2), bediening en display (score: 9,2), de uitrustig (score: 7,2), de duurzame en ondershoudsarme riemaandrijving en de merktevredenheid (score: 8,5). Een score om trots op te zijn!

  Color

  metallic/black all matt

  Size

  55, 60, 65

  Extra Omschrijving 1

  E-Trekking & E-City

  Extra Omschrijving 2

  aluminium

  Maat

  50 cm

  Kleur

  metallic/black all matt

  Modeljaar / Seizoen

  2021

  Type/Model

  Ravenna EVO 5 Belt NL

  Wielmaat

  28"

  Versnellingen

  5 naafversnelling met vrijloop

  Motor Type

  Performance Line 65Nm

  Motor Plaats

  Midden

  Motor Merk

  Bosch

  Plaats Accu

  Frame

  Type Rem

  Schijfrem Hydrolisch

  Versnellingen merk/ type

  shimano Nexus 5

  Versnellingen soort

  Naaf

  Aandrijving

  Belt

  Verliching

  Op accu bediening via display

  Vering

  Ja

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!