https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Proefrit aanvragen

  "*" geeft vereiste velden aan

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Pegasus Siena E7F 2023 Heren

  23502499

  Proefrit aanvragen
  Of: Offerte opvragen met of zonder inruil

   Pegasus is maker van Duitse kwaliteitsfietsen en is in Duitsland marktleider. De fietsen van Pegasus onderscheiden zicht door een rijke en kwalitatief royale uitrusting en dit voor gunstige prijzen.

   

  De Pegasus Siena is al jaren het meest verkochte model. Dat is niet zonder reden, ten opzichte van andere modellen is deze E-Bike veel stabieler en hierdoor is het veel prettiger fietsen. Daarnaast is de fiets gewoon royaler uitgerust dan vele andere modellen in dezelfde prijsklasse.

   

  Het model 2023 van de Pegasus Siena is voorzien van een volledig in het frame geïntegreerde bagagedrager. Naast dat dit erg fraai staat vergroot dit de stabiliteit, zeker bij het fietsen met bagage.

   

   

   

   

   

   

  De Pegasus Siena E7 Plus is een luxe elektrische fiets met sterke Bosch Active Line Plus ondersteuning. De Siena is gericht op comfortabel rijden met een krachtige ondersteuning.

   

  • Comfort garanderen de instelbare verende voorvork en brede banden.

  • Standaard met 400wh (bereik tot 125 km) en optioneel met 500 Wh (bereik tot 175 km) accu

  • Veilige en goed doseerbare Magura hydraulische velgremmen

  Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen zijn kan, bewijst de Pegasus Siena E7 Plus e-bike. De zithouding (geometrie) is door het nieuwe frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. De zonder gereedschap verstelbare voorbouw maakt het mogelijk de zithouding individueel te perfectioneren.

  Nieuwe Bosch Active Line Plus aandrijving
  Voorzien van de nieuwe sterke Active Line Plus aandrijving van Bosch is de ondersteuning altijd harmonisch, vloeiend en indien gewenst, krachtig (koppel 50 Nm). Dit motortype levert maximaal 270% van het getrapte vermogen en weegt 3,2 kilo. Deze drive unit is geschikt voor zowel de korte fietsmomenten zoals boodschappen doen, als de spontane langere fietsroutes op zondagmiddag.  Doordat de elektrische fiets fijn aanvoelt en de accu groot is, kun je lange afstanden rijden met de middenmotor.

  Andere highlights
  Een andere highlight van de Siena E7 Plus is de veilige en goed doseerbare hydraulische velgremmen van Magura. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Veel remkracht en altijd controle voor optimale veiligheid.

  Consumentenbond test april 2020
  De Siena E8 (de voorloper van de E7 2021) Plus kreeg als eindcijfer een 7,2 tijdens de consumentenbond e-bike vergelijk test in april. De voordelen van deze fiets zijn: de actieradius (score: 8,2), de motor/elektrische ondersteuning (6,8), soepele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning, de motorstilheid (score: 7,7), bediening en display (score: 9,2), de uitrustig (score: 6,7) en de merktevredenheid (score: 8,5). Een score om trots op te zijn!

   

  Size

  H50, H55, H60, H65

  Extra Omschrijving 1

  E-Trekking & E-City

  Color

  emerald green matt

  Extra Omschrijving 2

  aluminium

  Modeljaar

  2023

  Model

  Siena E7F Plus

  Wielmaat

  28"

  Aantal versnellingen :

  7 naafversnelling met vrijloop

  Motor Type

  Bosch Active Line Plus

  Motor Plaats

  Midden

  Motor Merk

  Bosch

  Plaats Accu

  Drager

  Type Rem

  Velgrem Hydrolisch

  Versnellingen merk/ type

  shimano Nexus 7

  Versnellingen soort

  Naaf

  Aandrijving

  Ketting in gesloten kast

  Verliching

  Op accu bediening via display

  Vering

  Ja

  Merk :

  PEGASUS

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!