https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Proefrit aanvragen

  "*" geeft vereiste velden aan

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Pegasus Ravenna EVO 8F Belt 2023

  3599

  Proefrit aanvragen
  Of: Offerte opvragen met of zonder inruil

   Pegasus is niet voor niets de Nummer 1 in Duitsland. De perfecte rijeigenschappen, de goede kwaliteit afmontage en een mooie uitstraling zijn precies zoals je van een Duits product verwacht.

   

  Wat ons betreft is de Pegasus Ravenna serie de beste keus voor een fiets met sterke motor, accu in het frame en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

  Geniet elke dag weer van fietstochten met de Ravenna EVO 8 Belt. Zowel optisch als technisch is de Ravenna EVO serie erg compleet. Volledig geïntegreerd verdwijnt de gebundelde energie in de Bosch PowerTube accu in de onderbuis. Wat overblijft is een bijzonder clean design met de beste rijeigenschappen. Nieuw is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 625 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 200 km. De Bosch Active Line plus ondersteuning is krachtig, stil en vloeiend. Door de snaar aandrijving voelt het geheel soepel en direct aan. Voor maximale zekerheid onder alle omstandigheden zorgen de hydraulische schijfremmen, die over een grote remkracht beschikken en toch goed te doseren zijn. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Hoogwaardige Schwalbe Marathon Plus banden zorgen voor een optimale wegligging en beschermen door een sterke anti-lek laag tegen lekkages. Uitgerust met de nieuwste aandrijftechniek, het modernste frame design en de beste onderdelen laat de Ravenna EVO 8 Belt met Disk je dagelijks genieten.

  Color

  nano grey

  Size

  H50, H55, H60, H65

  Modeljaar

  2023

  Motor Type

  Active Line Plus 50nm

  Motor Plaats

  Midden

  Motor Merk

  Bosch

  Plaats Accu

  Frame

  Type Rem

  hydraulische schijfremmen

  Versnellingen merk/ type

  shimano Nexus 8

  Versnellingen soort

  Naaf

  Aandrijving

  Belt

  Verliching

  Op accu bediening via display

  Vering

  Ja

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!