https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
0
Home » Fiets service » Haal- en brengservice
fiets_cortina_haal_brengservice
Gratis service

U kunt bij ons gratis gebruikmaken van
de haal- en brengservice binnen een
straalt van 20 km rondom onze winkel.

Haal- en brengservice

Onze deuren staan zes dagen per week voor u open. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Bij ons staat het verlenen van hoogwaardige service voorop en daarom komen wij gewoon naar u toe! Dit doen wij met onze haal- en brengservice. Wat dit precies inhoudt? We leggen het graag aan u uit.

Wat is de haal- en brengservice?

Met de haal- en brengservice van Roto Tweewielers komen wij naar u toe. Daarbij verlenen we onze service net zoals wij dit in onze winkel doen. Waar we u mee kunnen helpen? Een aantal voorbeelden:

  • Het ophalen van uw tweewieler die gerepareerd moet worden. Na de reparatie brengen we de tweewieler gratis bij u thuis.
  • Het maken van een proefrit van een nieuwe tweewieler. Zo hoeft u niet onze kant op te komen!

Korte lijntjes

Wanneer wij uw tweewieler ophalen voor reparatie dan houden wij u altijd op de hoogte van wat er aan de hand is met de fiets of e-bike. Bovendien geven wij u ook altijd aan met welke kosten u rekening moet houden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Gratis service

U kunt bij ons gratis gebruikmaken van de haal- en brengservice binnen een straalt van 20 km rondom onze winkel. Klinkt goed en wilt u ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice? Neem dan contact met ons op en wij bespreken samen met u uw wensen. Wij zullen dan op een afgesproken dag en tijdstip bij u langskomen en uw tweewieler ophalen of we geven u advies op maat aan huis. Hoe fijn is dat?!

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!