https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Service » Haal- en brengservice
  fiets_cortina_haal_brengservice
  Gratis service

  Bij ons kun je gratis gebruikmaken van
  de haal- en brengservice binnen een
  straalt van 20 km rondom onze winkel.

  Haal- en brengservice

  Onze deuren staan zes dagen per week voor jou open. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Bij ons staat het verlenen van hoogwaardige service voorop en daarom komen wij gewoon naar jou toe! Dit doen wij met onze haal- en brengservice. Wat dit precies inhoudt? We leggen het graag aan je uit.

  Wat is de haal- en brengservice?

  Met de haal- en brengservice van Roto Tweewielers komen wij naar jou toe. Daarbij verlenen we onze service net zoals wij dit in onze winkel doen. Waar we jou mee kunnen helpen? Een aantal voorbeelden:

  • Het ophalen van je tweewieler die gerepareerd moet worden. Na de reparatie brengen we de tweewieler gratis bij jou thuis.
  • Het maken van een proefrit van een nieuwe tweewieler. Zo hoef je niet onze kant op te komen!

  Korte lijntjes

  Wanneer wij jouw tweewieler ophalen voor reparatie dan houden wij je altijd op de hoogte van wat er aan de hand is met de fiets of e-bike. Bovendien geven wij je ook altijd aan met welke kosten je rekening moet houden. Zo weet je precies waar jij aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

  Gratis service

  Je kunt bij ons gratis gebruikmaken van de haal- en brengservice binnen een straalt van 20 km rondom onze winkel. Klinkt goed en wil jij ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice? Neem dan contact met ons op en wij bespreken samen met jou naar je wensen. Wij zullen dan op een afgesproken dag en tijdstip langskomen en jouw tweewieler ophalen of we geven je advies op maat aan huis. Hoe fijn is dat?!

  Contact formulier

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Tijdens onze openingstijden kan je jouw fiets naar onze winkel in Deventer brengen. Wij zijn elke werkdag van 08:00 tot 18:00 geopend. Daarnaast ben je op zaterdag ook welkom tot 17:00.
  • Kun je niet tijdens onze openingstijden onze fietsenwinkel bezoeken? Dan kunnen wij jou fiets thuis ophalen en weer terugbrengen op het gewenste tijdstip.

  Ook het maken van een proefrit is mogelijk met onze breng- en ophaal service. Zo hoef je niet onze kant op te komen om een fiets te testen.

  Woon je binnen een straal van 20 km rondom onze winkel? Dan is de haal- en brengservice gratis. Woon je verder weg? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!