https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
0
Home » Fiets service » Lease fietsen
Wij helpen je graag!

In alle rust een weloverwogen keuze maken.
Dat vinden we belangrijk bij Roto Tweewielers!

Wilt u niet in één keer een groot bedrag kwijt zijn aan een nieuwe fiets? Of bent u op zoek naar topkwaliteit fietsen voor uw personeel? Maak dan gebruik van onze lease mogelijkheid! Dit kan zowel particulier als zakelijk. Met onze nieuwe dienst is het nu écht voor (bijna) iedereen aantrekkelijk om een fiets of een elektrische fiets te leasen. Daarbij zijn er twee opties: het leasen van een fiets via uw werkgever en particulier leasen.

Fiets leasen via je werkgever: drie opties

Wilt u een fiets leasen via uw werkgever? Er zijn dan drie opties waar u uit kan kiezen. Goed om te weten: werkgevers kunnen gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u advies op maat zodat we u helpen om de beste zakelijke lease optie aan te bieden voor uw werknemers.

Financial of operational lease

Sinds 1 januari 2020 bestaat er een nieuwe bijtellingsregeling waardoor zakelijk leasen zowel interessant is voor werkgever als werknemer. Wat dit betekent? Er wordt voor de belasting 7% van de door de fabrikant vastgestelde consumentenadviesprijs van de fiets bij uw inkomen opgeteld. Dit houdt in dat u loonheffing betaalt over 7% van de waarde van de fiets.

Binnen zakelijk leasen is er een verschil tussen werknemers die wel en geen leaseauto hebben. Heeft u al een lease auto van de zaak? Dan is zakelijk operational lease de beste optie. Hierbij zitten extra services als verzekeringen, vervangen van versleten onderdelen en pechhulp inbegrepen. Heeft u geen auto van de zaak? Dan kunt u kiezen uit financial of operational lease. Bij zakelijke financial lease ligt de verantwoordelijkheid voor onderhoud, verzekeringen en pechhulp geheel bij u. Bovendien geldt bij deze optie dat u aan het eind van de leaseperiode u soms de fiets mogelijk om de fiets over te nemen. Bij full operational lease-versie van zakelijke operational lease zijn alle services, verzekeringen en pechhulp inbegrepen.

Via de werkkostenregeling

Een andere optie is leasen via de werkkostenregeling van uw werkgever. Wanneer een werkgever een fietsplan heeft dan staat deze regeling hierin beschreven.

Renteloze lening

De laatste zakelijke lease optie is leasen via een renteloze lening van de zaak. Dit wil ook wel zeggen dat de werkgever voor u een fiets koopt, waarna u zelf het aankoopbedrag zonder rente terugbetaalt.

Particulier leasen

Biedt uw werkgever geen leaseconstructie aan? Dan kunt u alsnog een fiets leasen. Hier zijn weer twee opties voor.

Full operational lease

Bij deze optie betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. U bent hierbij niet zelf eigenaar van de fiets.

Financial lease

Bij financial leasen koopt u de fiets, maar betaalt u deze in termijnen aan de leasemaatschappij.

Meer weten over lease fietsen?

Wilt u ook graag een fiets leasen? Of bent u als werkgever benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1