https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Roto tweewielers

  Lease fietsen

  Soms is het leasen van een fiets een fijn alternatief. Bijvoorbeeld wanneer je niet in één keer een groot bedrag kwijt wilt zijn aan de aankoop van een nieuwe model of wanneer je medewerkers in staat wilt stellen een gezonde keuze te maken en de fiets te nemen naar werk. Bij Roto Tweewielers kun je daarom terecht voor een breed assortiment lease fietsen, zowel particulier als zakelijk. Zo wordt het voor iedereen aantrekkelijk om op een (elektrische) fiets te stappen en de auto te laten staan. Ontdek de mogelijkheden van onze lease fietsen en maak een keuze die bij je past.

  Alie

  Particulier leasen

  Als particulier kan het leasen van een fiets erg aantrekkelijk zijn. Het biedt je namelijk de mogelijkheid om op een gloednieuw model te rijden voor een vast bedrag per maand. Zaken als verzekering, onderhoud en afschrijven kunnen worden inbegrepen in het contract en we werken enkel samen met BOVAG Leasefiets zodat je zeker weet dat jouw contract voldoet aan alle wettelijke eisen. Je komt op die manier niet voor onverwachte kosten te staan omdat onderhoud en reparatie in het leasecontract is opgenomen en geniet zo optimaal van de voordelen van je tweewieler.

  Voor particuliere lease fietsen hebben we twee mogelijke leaseconstructies:

  • Full operational lease: Bij full operational fiets lease betaal je een vast bedrag per maand om gebruik te kunnen maken van de fiets. Je bent dus geen eigenaar van de fiets.
  • Financial lease: Bij financial fiets lease koop je de de fiets en betaal je het aankoopbedrag in termijnen. Op die manier betaal je dus niet in één keer het volledige bedrag maar betaal je over een langere periode kleinere bedragen om zo de fiets af te betalen.

  Gazelle Grenoble C7+ 10134Km 500Wh 2019 Hoogte:65 cm!

  Zakelijk leasen

  Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om (naast auto lease) fiets lease aan te bieden aan medewerkers. Dit stimuleert niet alleen een gezonde levensstijl en drukt minder op het milieu, het is tegenwoordig ook nog eens erg voordelig voor werkgevers om dit aan te bieden. Wil je daarom voor je werknemers of voor jezelf als ondernemer een fiets met maximaal fiscaal voordeel? Maak dat gebruik van onze zakelijke lease-opties. 

  Via Roto Tweewielers kun je als werkgever op drie manieren fiets lease aanbieden voor werknemers.

  Financial of operational lease

  Sinds 1 januari 2020 bestaat er een nieuwe bijtellingsregeling waardoor zakelijk leasen zowel voor werkgever als werknemer erg aantrekkelijk is. Hoe dit precies werkt? Dat leggen we je uit.

  Voor de belasting wordt 7% van de door de fabrikant vastgestelde consumentenadviesprijs van de fiets opgeteld bij je inkomen. Dit betekent dat je loonheffing betaalt over 7% van de waarde van de fiets. Met deze constructie wordt leasen dus erg aantrekkelijk.

  Bij de keuze voor financial of operational fietslease speelt het al dan niet hebben van een lease auto en rol. Heb je al een lease auto van de zaak? Dan is zakelijk operational fietslease de beste optie. Hierbij zijn extra services zoals verzekeringen, het vervangen van onderdelen en pechhulp inbegrepen. Heb je geen auto van de zaak? Dan heb je de keuze tussen financial en operational lease. Bij zakelijk financial lease – in tegenstelling tot full operational fietslease – ligt de verantwoordelijkheid voor onderhoud, verzekeringen en pechhulp bij jou. Bovendien geldt bij deze optie dat je aan het einde van de leaseperiode de fiets zou kunnen overnemen tegen een goede prijs.

  Werkkostenregeling

  Een tweede mogelijkheid om zakelijk te kunnen leasen is via de werkkostenregeling van de werkgever. Heeft je werkgever een fietsplan? dan staat deze regeling hierin beschreven. Informeer daarom bij de werkgever of vraag onze specialisten om hulp. 

  Renteloze rekening

  Een derde zakelijke lease-optie is leasen via een renteloze rekening van de zaak. Dit wil zeggen dat de werkgever de fiets aanschaft, waarna je als werknemer het aankoopbedrag zonder rente terugbetaalt.

  Lease fietsen calculator

  Wil je weten wat je maandelijkse kosten ongeveer zijn wanneer je kiest voor een zakelijke of particuliere lease fiets? Vul de calculator in en zie binnen een paar klikken waar je ongeveer op moet rekenen!

  Contact

  Is een fiets leasen een goede optie voor jou en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zakelijk of particulier leasen? Neem contact met ons op en ontvang deskundige begeleiding en advies gedurende dit traject.

  We vertellen je alles wat je moet weten over de verschillende opties en gaan in gesprek over een passend leasecontract voor jouw situatie.

  Ceintuurbaan 199a
  7413 DE Deventer

  T: 0570 67 62 50

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!