https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
0
Home » Fiets service » Reparaties aan huis
Winkelen op afspraak
Fietsonderhoud of reparatie afspraak maken?

De deskundige medewerkers van
Roto Tweewielers staan voor u
klaar om u van het beste advies te
voorzien.

Roto aan huis

Wist je dat we sinds kort een mobiele werkplaats hebben waarmee we naar jou toe kunnen komen? Heeft je fiets een lekke band? Of heeft jouw e-bike het begeven? Roto Tweewielers komt op afspraak bij jou aan huis. Binnen een straal van 15 kilometer rondom onze winkel in Deventer kun je gebruikmaken van Roto bij je Thuis. Ideaal wanneer je zelf niet in staat bent naar onze winkel te komen.

Wil je ook graag een nieuwe tweewieler testen aan huis? Het is ook mogelijk dat we met een aantal modellen naar jou toekomen. Als je dit wilt dan vragen we eerst wat je wensen zijn. Hierdoor kunnen we een screening doen om zo tot 2 a 3 modellen te komen. Met deze fietsen komen we dan bij de jou thuis en kan je deze gelijk testen. Als je een keuze hebt gemaakt en we hebben de juiste maat en kleur bij ons, dan kan de tweewieler bij jou blijven. Als we het juiste product op dat moment niet bij ons hebben, dan bezorgen we deze binnen enkele dagen.

Roto op afspraak

Onze winkel is open! Het is ook mogelijk om te komen winkelen op afspraak. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Kortom: wil je ook graag een nieuwe tweewieler? Neem contact met ons op door te bellen en vertel of je graag bij ons langs wilt komen in de winkel of dat je wilt dat wij naar jou toekomen. Waar je ook voor kiest: wij helpen je graag verder.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!