https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Roto aan huis

  Met Roto aan huis maken we het jou nog makkelijker om gebruik te maken van onze service. Onze mobiele werkplaats rijdt gewoon bij je voor. Wanneer je niet in staat bent naar onze winkel te komen, komen we daarom naar jou. Voor zowel reparaties en onderhoud als proefritten kun je een beroep doen op Roto aan huis.

  Tandwiel

  Iedere tweewieler heeft af en toe een onderhoudsbeurt of reparatie nodig. Met onze mobiele werkplaats zorgen we ervoor dat je hier altijd op kunt rekenen. Binnen een straal van 15 km rondom Deventer rijden we kosteloos naar je toe om het nodige onderhoud uit te voeren.

  We vinden het belangrijk dat je mobiel kunt blijven. Daarom zetten we alles in het werk om dit te kunnen garanderen. Onze reparatieservice aan huis is hier onderdeel van. Plan jouw afspraak online of neem telefonisch contact met ons op, dan staan we snel bij je op de stoep! 

  Reparaties bij jou voor de deur.

  Klanten vertellen

  Prima prijs-kwaliteit verhouding en een super super service. Van harte aanbevolen!
  Familie Elshof
  Deventer
  Ondanks de drukte wordt iedere klant warm ontvangen en krijgt de aandacht die nodig is.
  Dhr. Noort
  Deventer

  Proefrit aan huis

  Ook als je een proefrit wilt maken maar niet naar de winkel kunt komen, rijden we bij jou langs. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en voor welke doeleinden je op zoek bent naar een fiets. Wij nemen enkele modellen mee die aansluiten op jouw wensen zodat je vanuit huis een korte of lange proefrit kunt maken. Als er een fiets tussen zit die perfect bij je past – en we hebben de juiste maat en kleur bij ons – kun je de fiets direct houden. Wanneer we het product op dat moment niet bij ons hebben, bezorgen we deze binnen enkele dagen aan huis. 

  Uiteraard mag je van onze specialisten passend advies verwachten en de aanvullende service om precies de juiste keuze te maken. 

  Plan een afspraak

  Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor Roto aan huis. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, een reparatie van jouw tweewieler of een proefrit aan huis – onze specialisten staan voor je klaar!

  DagTijd
  Maandag08:00-18:00
  Dinsdag08:00-18:00
  Woensdag08:00-18:00
  Donderdag08:00-18:00
  Vrijdag08:00-18:00
  Zaterdag08:00-17:00
  Zondaggesloten

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!