https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
0
Home » Fiets service » Werkplaats
Fietsonderhoud of reparatie afspraak maken?

De deskundige medewerkers van
Roto Tweewielers staan voor u
klaar om u van het beste advies te
voorzien.

Onderhoud en reparatie

Wij vinden het belangrijk om een totaaloplossing te bieden. Daarom beschikken wij, als fietsenmaker in Deventer, over een werkplaats waar onze monteurs dagelijks hun handen uit de mouwen steken om uw tweewieler weer rijklaar te maken. Uiteraard gebeurt dit op een zo’n vakkundig mogelijke manier. Van het vervangen van de ketting van uw fiets tot aan een software update voor uw e-bike: wij,  staan in Deventer voor u klaar en zorgen voor het juiste fietsonderhoud.

Onderhoud

Om zolang mogelijk plezier te beleven van uw fiets of e-bike is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te onderhouden. Ook al controleert u uw tweewieler zelf vaak; onze vakmensen zijn getraind om eventuele gebreken aan uw fiets of e-bike te constateren. Ons advies is om uw tweewieler sowieso jaarlijks langs te brengen voor een onderhoudsbeurt. Zo zult u minder snel te maken krijgen met slijtage. Daarom kunt u bij ons terecht voor zowel fietsonderhoud als onderhoud aan uw elektrische fiets. Wij helpen u hier graag mee!

Reparaties

Helaas kan het soms voorkomen dat uw tweewieler schade heeft of dat er een onderdeel kapot is. Rijdt hier niet te lang mee door en breng uw fiets of e-bike naar onze werkplaats in Deventer. Bent u niet in de gelegenheid om uw tweewieler te brengen en bevindt u zich binnen een straal van 20km rondom onze winkel? Dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice; wij komen dan uw tweewieler gratis ophalen en brengen deze weer bij u thuis.

Onze service

Service staat bij ons op nummer 1. Daarom bieden wij de volgende diensten aan waar u van kunt profiteren:

  • Vervangend vervoer bij reparatie (leenfietsen/leenscooters)
  • SMS-melding wanneer de reparatie klaar is, inclusief reparatiekosten
  • Haal en brengservice

Fietsonderhoud of reparatie afspraak maken?

Is het ook tijd voor een onderhouds- of reparatiebeurt aan uw tweewieler? Neem dan contact met ons op en wij plannen een dag in wanneer wij uw tweewieler onder handen nemen in onze werkplaats. Wij zorgen er altijd voor dat we snel werken, zodat u nog op korte termijn weer kunt rijden op uw (elektrische) fiets.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1