https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Onze werkplaats

  Naast de winkel zit onze grote werkplaats. Hier repareren we fietsen, voeren we onderhoud uit en bieden we de aanvullende service die onze klanten verdienen. Wanneer je een nieuwe fiets hebt gekocht wil je er namelijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Het juiste onderhoud is daarbij erg belangrijk. We doen er dan ook alles aan om jouw fietsplezier te vergroten — van periodieke onderhoudsbeurten tot het uitvoeren van snelle reparaties (aan huis). Onze specialisten van de werkplaats staan voor je klaar!

  RUIME OPENINGSTIJDEN

  KLAAR TERWIJL JE WACHT

  SPECIALISTEN MET VERRIJKENDE KENNIS

  Zo gaan we te werk

  We snappen dat je het liefst zo snel mogelijk weer op de fiets zit. Kleine reparaties proberen we dan ook zoveel mogelijk te doen terwijl je wacht. Wij zorgen voor je fiets en brengen je een kop koffie terwijlje wacht in de mooie zithoek van onze winkel. 

  Bij een geplande reparatie krijg je altijd een leenfiets van ons mee. Zo blijf je mobiel en hoef je je plannen niet aan te passen op de afspraak. Heb je zelf een elektrische fiets, dan zorgen we ervoor dat je ook een e-bike meekrijgt als leenfiets. Dat vinden we vanzelfsprekend.

  Haal- en brengservice

  Is je fiets toe aan een onderhoudsbeurt of is er een reparatie nodig maar lukt het niet om met de fiets naar ons toe te komen? Dan halen we graag je tweewieler thuis op en brengen hem na reparatie of onderhoud weer thuis. Dit is de aanvullende service die je van ons mag verwachten. Ook bij de aankoop van een nieuwe tweewieler kun je gebruik maken van deze dienst waardoor je snel je nieuwe model in huis hebt.

  Roto heeft een eigen werkplaats waar meerdere fietsenmakers werken. De fietsenmakers zijn gespecialiseerd in het verrichten van onderhoud en het repareren van mankementen. In Deventer en omgeving kan je gebruikmaken van de haal- en brengservice. Zo haalt en brengt een medewerker van Roto jouw fiets, zodat je zelf niet naar de werkplaats hoeft te gaan. Bovendien is het in sommige gevallen ook mogelijk om gebruik te maken van een leenfiets.

  Bij Roto kan je fietsen, elektrische fietsen en scooters repareren. Of je nou problemen met je accu ervaart of het spatbord wilt vervangen: zowel kleine als grote reparaties, worden verholpen.

  Dat is afhankelijk van hoe druk het is en wat er precies gerepareerd moet worden. In sommige gevallen moet er bijvoorbeeld eerst een onderdeel bestelt worden voordat de fiets gerepareerd kan worden. Het is een aanrader om eerst een afspraak te maken voordat je de reparatie laat uitvoeren. Zo kan de fietsenmaker je meteen een betere inschatting geven van de tijd die ze kwijt zijn.

  Contact  Telefoonnummer: 0570 67 62 50

  E-mail: info@rototweewielers.nl

  Ceintuurbaan 199a
  7413 DE Deventer

  Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00
  Zaterdag: 08:00 - 17:00
  Zondag: gesloten

  Wil je gebruikmaken van de service binnen onze werkplaats zoals het uitvoeren van een reparatie of onderhoudsbeurt? Neem contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of kom langs in onze winkel in Deventer. Onze specialisten helpen je graag verder! 

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!