https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
0
Home » Fiets service » Winkelen op afspraak
Winkelen op afspraak
Fietsonderhoud of reparatie afspraak maken?

De deskundige medewerkers van
Roto Tweewielers staan voor u
klaar om u van het beste advies te
voorzien.

Wil je een nieuwe fiets, scooter of e-bike kopen? We hebben diverse opties om ook in deze tijden een passende tweewieler te vinden. Hoe dit kan? We leggen graag de diverse opties uit.

Roto op afspraak

Onze winkel is weer op afspraak open! Dit houdt in dat er maximaal twee personen bij ons mogen shoppen op afspraak. Een adviseur staat voor je klaar, brengt je wensen in kaart en laat de diverse mogelijkheden zien. Daarbij wordt er altijd gezorgd voor voldoende afstand en is het dragen van een mondkapje verplicht.

Roto aan huis

Het is ook mogelijk dat we naar jou toekomen. Als je dit wilt dan vragen we eerst wat je wensen zijn. Hierdoor kunnen we een screening doen om zo tot 2 a 3 modellen te komen. Met deze fietsen komen we dan bij de jou thuis en kan je deze gelijk testen. Als je een keuze hebt gemaakt en we hebben de juiste maat en kleur bij ons, dan kan de tweewieler bij jou blijven. Als we het juiste product op dat moment niet bij ons hebben, dan bezorgen we deze binnen enkele dagen.

Neem contact met ons op

Kortom: wil je ook graag een nieuwe tweewieler? Neem contact met ons op door te bellen en vertel of je graag bij ons langs wilt komen in de winkel of dat je wilt dat wij naar jou toekomen. Waar je ook voor kiest: wij helpen je graag verder.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1