https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Fietsen

  Roto Tweewielers is de tweewieler specialist in Deventer en omstreken. Een nieuwe fiets kopen? Wij helpen u hier graag bij.

  279 producten

  Ons doel is om jou te helpen met het kiezen van een fiets die perfect past bij jouw verwachtingen en doelstellingen, waardoor je jarenlang plezier beleeft van je fiets. Of je nou op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets of een kinderfiets: onze specialisten staan zes dagen per week voor je klaar in onze fietsenwinkel in Deventer, waar we jou voorzien van deskundig en persoonlijk advies op maat.

  Een uitgebreid aanbod fietsen met A-merken

  Wij zetten ons in om jou te voorzien van een topservice. Uiteraard staan wij achter onze producten, waardoor wij kwaliteit garanderen. Om die reden vind je bij ons alleen fietsen van A-merken. Bekijk onze merkenpagina om te zien welke merken wij in ons assortiment hebben.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van fietsen?

  Het kopen van een nieuwe fiets is niet iets wat je regelmatig doet. Daarom is het belangrijk om je goed voor te laten lichten door specialisten. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op fietsgebied, waardoor ze jou perfect kunnen helpen en al je vragen kunnen beantwoorden.

  Wil je wel of geen versnellingen? Een terugtraprem of juist alleen een handrem? En heb je al nagedacht over de kleur van je toekomstige fiets? Het zijn stuk voor stuk belangrijke punten waar je op moet letten bij het kopen van fietsen. Onder het genot van een kop koffie of thee lopen we een rondje door onze fietsenwinkel in Deventer en geven wij je de juiste informatie om uiteindelijk een fiets te vinden die bij jouw wensen past.

  Uitgebreid proefrijden op fietsen

  Bij alle fietsen, normale of e-bikes, draait alles om beleving. Als je een fiets wilt kopen dan kunnen wij je natuurlijk wel vertellen wat de voordelen zijn van een fiets, maar een compleet beeld krijg je pas écht wanneer je zelf ervaart hoe de tweewieler rijdt. Vind de ideale fiets bij Roto Tweewielers, fietsenwinkel Deventer, door uitgebreide proefritten te maken en ontdek op die manier welke tweewieler het beste bij jou past.

  Reparatie en onderhoud van fietsen

  Om je fiets optimaal te kunnen gebruiken is het belangrijk dat er af en toe onderhoud plaatsvindt. Jaarlijks onderhoud voorkomt dure reparaties en zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt blijven fietsen. Roto Tweewielers in Deventer beschikt over een professionele werkplaats voor alle soorten fietsen, waar je zowel voor kleine als voor ingrijpende reparaties terecht kunt. Met het juiste gereedschap en de benodigde kennis en ervaring in huis, helpen we je weer de weg op. Maak eenvoudig een afspraak via onze website.

  Bezoek Roto Tweewielers: dé fietsenwinkel in Deventer

  Fietsen kopen in Deventer? Kom bij ons langs om het gehele assortiment met eigen ogen te bekijken. We helpen je graag tijdens deze zoektocht met ons deskundige advies en kennis. Maak tijdens je bezoek aan onze fietsenwinkel in Deventer een proefrit op potentiële fietsen.

  Je kunt fietsen ook eenvoudig online bestellen via onze webshop. Bekijk onze productinformatie en selecteer de juiste kleur en het gewenste formaat, zodat jij zo snel mogelijk door Deventer kunt fietsen op jouw nieuwe aanwinst.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  279