http://www.rototweewielers.nl/
http://www.rototweewielers.nl/

Uw Tweewieler specialist in de gemeente Deventer

Home » Fietsen
Bij Roto vindt u de fiets die perfect bij u past

Kom gerust eens langs in de winkel
en laat u voorzien van deskundig advies.

Fietsen

Het fietsenaanbod van Roto Tweewielers is zeer uitgebreid, evenals de kennis over fietsen waarover onze medewerkers beschikken. We helpen u dan ook graag met het kiezen van de fiets die perfect bij uw wensen, verwachtingen en doelstellingen aansluit. Onze verkopers staan zes dagen per week voor u klaar om u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies.

Tips

Bij Roto Tweewielers doen we er alles aan om u zo lang en optimaal mogelijk van uw fiets te kunnen laten genieten. Daarom geven we u, gratis en voor niets, alvast de volgende tips mee:

  • Maak uw fiets regelmatig schoon;
  • Controleer regelmatig uw bandenspanning (elke 3 weken);
  • Smeer af en toe de ketting, het slot en de standaard;
  • Span regelmatig uw ketting.

Fietsverzekering

Heeft u een kostbare fiets aangeschaft, dan is het verstandig om deze te verzekeren. Roto Tweewielers adviseert u de ENRA fietsverzekering. Deze kunt u online aanvragen en is af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een eenmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstalverzekering, verhaalsrechtsbijstandverzekering, ongevallen-opzittendenverzekering en gratis hulpverlening bij pech).

Raadpleeg de voorwaarden voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA.

Reparatie & onderhoud

Om uw fiets optimaal te kunnen gebruiken is het belangrijk dat er af en toe onderhoud plaatsvindt. Jaarlijks onderhoud voorkomt dure reparaties en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt blijven fietsen. Roto Tweewielers beschikt over een professionele werkplaats voor alle soorten fietsen, waar u zowel voor kleine als voor ingrijpende reparaties terecht kunt. Met het juiste gereedschap en de benodigde kennis en ervaring in huis helpen we u weer spoedig op weg!

 

Altijd 5 jaar fietsplezier met het fietsZeker programma

 

Al jarenlang verkopen wij E-bikes en hebben dus een ruime ervaring met de service en het onderhoud hiervan. Uiteraard zijn de E-bikes die wij verkopen met de grootste zorg gefabriceerd door onze leveranciers. Echter, het blijft natuurlijk altijd techniek. Iedere E-bike beschikt over een aantal kostbare componenten, waaronder de accu en de motor. Raakt zo’n onderdeel onverhoopt buiten de garantietermijn defect en dient het vervangen te worden, dan is er al snel sprake van een kostenpost van meer dan €600,-. Door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud, wordt de kans op storingen en defecten al aanzienlijk verminderd. Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te behoeden voor onvoorziene uitgaven, werken wij met het fietsZeker programma. Dit biedt u maximale zekerheid en geeft u de garantie van jarenlang zorgeloos fietsplezier, voor één vast bedrag per maand of per jaar! Ook voor uw huidige E-bike! Wilt u het fi etsZeker pakket ook op uw huidige E-bike afsluiten en gebruik maken van de extra garantie die dit pakket mogelijk maakt? Kom dan met uw elektrische fiets naar onze winkel en wij bekijken of het op uw E-bike mogelijk is. Het is niet noodzakelijk dat deze E-bike bij ons is gekocht.

Vraag in de winkel naar de prijzen en voorwaarden!

 

Collectie

 

Roto Tweewielers verkoopt fietsen van de allerbeste merken. Hieronder vindt u een overzicht van de dealers waarvan u de fietscollecties bij ons in de winkel kunt vinden.

Gazelle

Gazelle is sinds 1892 bouwer en leverancier van de mooiste lichte en comfortabele kwaliteitsfietsen. De Nederlandse marktleider loopt voorop als het gaat om innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken.

Roto

Alpina Bikes

De sterkste en veiligste kinderfietsen zijn van Alpina Bikes. Dit merk produceert haar fietsen in Europa en voldoet daarmee aan alle belangrijkste veiligheidseisen. Ook hechten ze veel waarde aan duurzaamheid.

Batavus

Zakelijk fietsen, sportief fietsen, naar de middelbare school fietsen, de eerste keer zonder zijwieltjes fietsen: fietsmomenten kunnen heel gewoon zijn en tegelijkertijd een speciale herinnering vormen. Batavus brengt je overal.

Beixo

beixo staat voor fietsen als een pure en efficiënte manier om je weg te vinden door het leven. Los van sleur, stress en alle dingen die we moeten. beixo koestert deze kettingloze gedachte en gebruikt deze in haar fietsen.

Cortina

“Fietsen is fashion”, dat is waar Cortina in gelooft. Het merk onderscheidt zich met hun stoere, romantische, eigenzinnige fietsen van andere merken en werkt regelmatig samen met bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie.

Loekie

De collectie kinderfietsen van Loekie bidet voor ieder kind een passende fiets. Het merk is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen van 12,5 tot en met 22 inch. Veel kinderen hebben dan ook leren fietsen op een Loekie-fiets.

Giant

Betere bikes bouwen, dat was ruim 40 jaar geleden de missie toen Giant werd opgericht. Tegenwoordig winnen de fietsen van Giant wereldkampioenschappen en designprijzen en veroveren ze de harten van vele mensen.

Pegasus

Pegasus is marktleider in Duitsland als het gaat om kwaliteit tegenover een eerlijke prijs. Het merk bestaat 50 jaar en levert zowel fietsen als E-bikes.

Sparta

Sparta is de nr. 1 in elektrische fietsen en heeft voor iedereen een passende e-bike.

Gazelle Ultimate

Gazelle is sinds 1892 bouwer en leverancier van de mooiste lichte en comfortabele kwaliteitsfietsen. De Nederlandse marktleider loopt voorop als het gaat om innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken.

Roto

Flyer

De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt.

Qwic

Sinds 2006 ontwikkelt de Nederlandse fabrikant QWIC innovatieve elektrische fietsen die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben én om te rijden.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!