http://www.rototweewielers.nl/
http://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
Bij Roto vindt u de fiets die perfect bij u past

Kom gerust eens langs in de winkel
en laat u voorzien van deskundig advies.

Fietsen

Een nieuwe fiets kopen? Wij helpen u hier graag bij. Ons doel is om u te helpen met het kiezen van een fiets die perfect past bij uw wensen, verwachtingen en doelstellingen. Alleen zo beleeft u jarenlang plezier van uw fiets. Of u nou op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets of een kinderfiets: onze specialisten staan zes dagen per week voor u klaar en voorzien u van deskundig en persoonlijk advies op maat. Waar bent u naar op zoek?
 

Een uitgebreid aanbod met A-merken

Het verlenen van een topservice, dat is waar wij ons altijd voor inzetten. Uiteraard staan wij 100% achter onze producten, waardoor wij kwaliteit garanderen. Om die reden vindt u bij ons alleen fietsen van A-merken. Onderaan de pagina ziet u welke merken wij in ons aanbod hebben opgenomen.
 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een fiets?

Het kopen van een nieuwe fiets is niet iets wat u regelmatig doet. Daarom is het belangrijk om u goed voor te laten lichten door specialisten. Onze adviseurs zijn helemaal op de hoogte van alle ins en outs op fietsengebied waardoor ze u perfect kunnen helpen. Wilt u wel of geen versnellingen? Een terugtraprem of juist alleen een handrem? En heeft u al nagedacht over de kleur fiets? Het zijn stuk voor stuk belangrijke punten waar u op moet letten bij het kopen van een fiets. Onder het genot van een kop koffie of thee lopen we een rondje door onze winkel en geven wij u de juiste handvaten om uiteindelijk een fiets te vinden die bij uw wensen passen.
 

Uitgebreid proefrijden

Bij fietsen draait alles om beleving. Als u een fiets wilt kopen dan kunnen wij u natuurlijk wel vertellen wat de voordelen zijn van een fiets, maar een goed beeld krijgt u pas écht wanneer u zelf ervaart hoe de tweewieler rijdt. Vind uw ideale fiets door uitgebreide proefritten te maken en ontdek zo van welke tweewieler u het meeste rijplezier beleeft.
 

Reparatie en onderhoud

Om uw fiets optimaal te kunnen gebruiken is het belangrijk dat er af en toe onderhoud plaatsvindt. Jaarlijks onderhoud voorkomt dure reparaties en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt blijven fietsen. Roto Tweewielers beschikt over een professionele werkplaats voor alle soorten fietsen, waar u zowel voor kleine als voor ingrijpende reparaties terecht kunt. Met het juiste gereedschap en de benodigde kennis en ervaring in huis helpen we u weer spoedig op weg!
 

Ook een nieuwe fiets kopen?

Wilt u een nieuwe fiets kopen? Breng een bezoekje aan onze winkel en maak een afspraak door onderstaan formulier in te vullen of door even met ons te bellen. Zo weet u zeker dat er een adviseur voor u klaarstaat die u kan voorzien van uitgebreid advies op maat. Tot snel!

Gazelle

Gazelle is sinds 1892 bouwer en leverancier van de mooiste lichte en comfortabele kwaliteitsfietsen. De Nederlandse marktleider loopt voorop als het gaat om innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken.

Roto

Alpina Bikes

De sterkste en veiligste kinderfietsen zijn van Alpina Bikes. Dit merk produceert haar fietsen in Europa en voldoet daarmee aan alle belangrijkste veiligheidseisen. Ook hechten ze veel waarde aan duurzaamheid.

Batavus

Zakelijk fietsen, sportief fietsen, naar de middelbare school fietsen, de eerste keer zonder zijwieltjes fietsen: fietsmomenten kunnen heel gewoon zijn en tegelijkertijd een speciale herinnering vormen. Batavus brengt je overal.

Beixo

beixo staat voor fietsen als een pure en efficiënte manier om je weg te vinden door het leven. Los van sleur, stress en alle dingen die we moeten. beixo koestert deze kettingloze gedachte en gebruikt deze in haar fietsen.

Cortina

“Fietsen is fashion”, dat is waar Cortina in gelooft. Het merk onderscheidt zich met hun stoere, romantische, eigenzinnige fietsen van andere merken en werkt regelmatig samen met bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie.

Loekie

De collectie kinderfietsen van Loekie bidet voor ieder kind een passende fiets. Het merk is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen van 12,5 tot en met 22 inch. Veel kinderen hebben dan ook leren fietsen op een Loekie-fiets.

Giant

Betere bikes bouwen, dat was ruim 40 jaar geleden de missie toen Giant werd opgericht. Tegenwoordig winnen de fietsen van Giant wereldkampioenschappen en designprijzen en veroveren ze de harten van vele mensen.

Pegasus

Pegasus is marktleider in Duitsland als het gaat om kwaliteit tegenover een eerlijke prijs. Het merk bestaat 50 jaar en levert zowel fietsen als E-bikes.

Sparta

Sparta is de nr. 1 in elektrische fietsen en heeft voor iedereen een passende e-bike.

Gazelle Ultimate

Gazelle is sinds 1892 bouwer en leverancier van de mooiste lichte en comfortabele kwaliteitsfietsen. De Nederlandse marktleider loopt voorop als het gaat om innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken.

Roto

Flyer

De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt.

Qwic

Sinds 2006 ontwikkelt de Nederlandse fabrikant QWIC innovatieve elektrische fietsen die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben én om te rijden.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!