https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  E-bikes

  Een e-bike kopen? Dat kan eenvoudig via de webshop van Roto Tweewielers. Wij bieden een ruim aanbod met e-bikes aan waar u uit kunt kiezen. Van Gazelle tot aan Sparta en Pegagus: er is altijd wel een elektrische fiets die past binnen uw budget en die voldoet aan uw wensen en eisen. Wij helpen u graag met passend advies op maat. U bent van harte welkom in de winkel voor een proefrit.

  183 producten

  Een e-bike kopen waar moet u op letten?

  Wanneer u op zoek gaat naar een e-bike dan zijn er diverse punten waar u op moet letten. Wilt u een e-bike voor dames of voor heren? Wat voor een afstanden wilt u rijden met uw e-bike? En met welk budget wilt u rekening houden? Maak gebruik van de handige filteropties aan de linkerkant van deze pagina en ga op zoek naar uw ideale e-bike.

  E-bikes van diverse topmerken

  Kwaliteit is iets waar wij veel waarde aan hechten. Een e-bike koopt u omdat u hier jarenlang plezier van wilt beleven. Wij begrijpen dit maar al te goed en daarom kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod met e-bikes van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Gazelle, Batavus, Sparta, Pegasus en ga zo maar verder.

  De voordelen van een e-bike

  De populariteit van de e-bike is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Ze onderscheiden zich onder andere door efficiëntie en snelheid dankzij elektrische ondersteuning. Hierdoor kunnen fietsers zonder grote inspanning sneller en langere afstanden afleggen. Dit is ideaal voor zowel dagelijkse ritjes als langere fietstochten. Daarnaast bieden e-bikes een groen alternatief voor auto's en openbaar vervoer door de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. Dit draagt bij aan een schoner milieu. Door de toegankelijkheid voor een brede doelgroep zoals ouderen en mensen met fysieke beperkingen, is dit een aantrekkelijke keuze voor velen. Ook de kostenbesparing op lange termijn maakt een e-bike een populaire keuze.

  Een e-bike kopen: welke past bij jou?

  Er zijn twee verschillende soorten e-bikes waar je uit kunt kiezen: de normale e-bikes en speedpedelecs. We krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen beide fietsen. Eigenlijk is het heel simpel, want de normale e-bikes hebben een maximale snelheid van 25 km/u. Deze zijn een aanrader voor wanneer je veel korte afstanden fietst. Ben je van plan om langere afstanden te fietsen? Dan is een speedpedelec een goede keuze. Met deze e-bike kan je snelheden van 45 km/u halen.

  Bij Roto Tweewielers vind je een uitgebreid assortiment aan e-bikes. Het is afgestemd op diverse voorkeuren en behoeften. Van de praktische elektrische stadsfietsen die ideaal zijn voor het dagelijks leven in de stad tot de elektrische bakfiets die voor het vervoeren van zware ladingen of kinderen een ideaal alternatief is voor de auto. Merken als Batavus, Gazelle en Sparta staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bekijk ook onze andere opties bij de aanschaf van een e-bike zoals de tourfietsen, lange afstand fietsen, moederfietsen, premium e-bikes, vouwfietsen en de woon-werkfietsen.

  Nieuw of tweedehands?

  Wij bieden zowel nieuwe e-bikes aan als tweedehands e-bikes. Daarbij geldt bij laatstgenoemde dat ook deze modellen kwalitatief erg goed zijn. Voordat deze e-bikes worden aangeboden, controleren en inspecteren onze specialisten deze e-bikes nauwkeurig. Hierdoor weet je altijd zeker dat je ook in dit geval kiest voor een top aankoop.

  Advies nodig bij het kopen van een e-bike?

  Het is tijd om online uw favoriete e-bike te kiezen. Heeft u nog vragen of komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u verder zodat u zeker weet dat u een aankoop verricht waar u nog voor een lange tijd plezier van beleeft.

  Bij het kiezen van een e-bike is het belangrijk om te letten op de actieradius die je nodig hebt, het gewicht van de fiets, het type motor en de positie ervan. Daarnaast zijn de beschikbare versnellingen, het comfort zoals zithouding en vering én de service en garantievoorwaarden van belang.

  Kwalitatief goede e-bikes worden aangeboden door diverse merken zoals Gazelle, Batavus, Sparta en Giant. Deze merken staan bekend om hun goede motor, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatieve technologieën op het gebied van e-bikes.

  Tweedehands e-bikes kun je natuurlijk ook vinden bij Roto Tweewielers. We bieden een assortiment van gecontroleerde en gereviseerde modellen.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  183