https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
 • Grootste aanbod van de regio
 • Haal en brengservice
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke aandacht

Pegasus Siena E8F 400Wh Heren 55

2399 1999

Wissen
  • 0 €
  • 200 €

De Pegasus Siena E8 Plus is een luxe elektrische fiets met sterke Bosch Active Line Plus ondersteuning. De Siena is gericht op comfortabel rijden met een krachtige ondersteuning. 

 

Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen zijn kan, bewijst de Pegasus Siena E8 Plus e-bike. De zithouding (geometrie) is door het nieuwe frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. Bovendien heeft het nieuwe damesframe een brede lage instap. De zonder gereedschap verstelbare voorbouw maakt het mogelijk de zithouding individueel te perfectioneren.

Nieuwe Bosch Active Line Plus aandrijving
Voorzien van de nieuwe sterke Active Line Plus aandrijving van Bosch is de ondersteuning altijd harmonisch, vloeiend en indien gewenst, krachtig (koppel 50 Nm). Dit motortype levert maximaal 270% van het getrapte vermogen en weegt 3,2 kilo. Deze drive unit is geschikt voor zowel de korte fietsmomenten zoals boodschappen doen, als de spontane langere fietsroutes op zondagmiddag.  Doordat de elektrische fiets fijn aanvoelt en de 
accucapaciteit groot is, kun je lange afstanden rijden met de middenmotor.

 • Comfort garanderen de instelbare verende voorvork en brede banden

 • Beschikbaar met 400 (bereik tot 125 km) en 500 Wh (bereik tot 175 km) accu

 • Nieuw versterkt damesframe met brede lage instap

 • Veilige en goed doseerbare Magura hydraulische velgremmen

 

Andere highlights
Een andere highlight van de Siena E8 Plus is de veilige en goed doseerbare hydraulische velgremmen van Magura. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Veel remkracht en altijd controle voor optimale veiligheid.

Consumentenbond test april 2020
De Siena E8 Plus kreeg als eindcijfer een 7,2 tijdens de consumentenbond e-bike vergelijk test in april. De voordelen van deze fiets zijn: de actieradius (score: 8,2), de motor/elektrische ondersteuning (6,8), soepele en natuurlijk aanvoelende ondersteuning, de motorstilheid (score: 7,7), bediening en display (score: 9,2), de uitrustig (score: 6,7) en de merktevredenheid (score: 8,5). Een score om trots op te zijn!

Color

black mat, moonwalk grey

Size

55

Extra Omschrijving 1

E-Trekking & E-City

Modeljaar / Seizoen

2020

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1