http://www.rototweewielers.nl/
achtergrond website
http://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
fietsen in fietsenwinkel
Bij Roto vindt u de fiets die perfect bij u past

Kom gerust eens langs in de winkel
en laat u voorzien van deskundig advies.

Gazelle

Gazelle is sinds 1892 bouwer en leverancier van de mooiste lichte en comfortabele kwaliteitsfietsen. De Nederlandse marktleider loopt voorop als het gaat om innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken.

gazelle fiets
logo gazelle

Alpina Bikes

De sterkste en veiligste kinderfietsen zijn van Alpina Bikes. Dit merk produceert haar fietsen in Europa en voldoet daarmee aan alle belangrijkste veiligheidseisen. Ook hechten ze veel waarde aan duurzaamheid.

alpina fietsen
logo alpina

Batavus

Zakelijk fietsen, sportief fietsen, naar de middelbare school fietsen, de eerste keer zonder zijwieltjes fietsen: fietsmomenten kunnen heel gewoon zijn en tegelijkertijd een speciale herinnering vormen. Batavus brengt je overal.

fiets batavus
logo betavus

Beixo

beixo staat voor fietsen als een pure en efficiënte manier om je weg te vinden door het leven. Los van sleur, stress en alle dingen die we moeten. beixo koestert deze kettingloze gedachte en gebruikt deze in haar fietsen.

fiets beixo
logo beixo

Cortina

“Fietsen is fashion”, dat is waar Cortina in gelooft. Het merk onderscheidt zich met hun stoere, romantische, eigenzinnige fietsen van andere merken en werkt regelmatig samen met bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie.

personen met fiets cortina
logo cortina

Loekie

De collectie kinderfietsen van Loekie bidet voor ieder kind een passende fiets. Het merk is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen van 12,5 tot en met 22 inch. Veel kinderen hebben dan ook leren fietsen op een Loekie-fiets.

fietsen loekie
logo loekie

Giant

Betere bikes bouwen, dat was ruim 40 jaar geleden de missie toen Giant werd opgericht. Tegenwoordig winnen de fietsen van Giant wereldkampioenschappen en designprijzen en veroveren ze de harten van vele mensen.

mensen op fietsen giant
logo giant

Pegasus

Pegasus is marktleider in Duitsland als het gaat om kwaliteit tegenover een eerlijke prijs. Het merk bestaat 50 jaar en levert zowel fietsen als E-bikes.

vrouw op fiets pegasus
logo pegasus

Sparta

Sparta is de nr. 1 in elektrische fietsen en heeft voor iedereen een passende e-bike.

fiets sparta
logo sparta

Gazelle Ultimate

Gazelle is sinds 1892 bouwer en leverancier van de mooiste lichte en comfortabele kwaliteitsfietsen. De Nederlandse marktleider loopt voorop als het gaat om innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken.

fiets gazelle
logo gazelle

Flyer

De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt.

personen op fietsen flyer
logo flyer

Qwic

Sinds 2006 ontwikkelt de Nederlandse fabrikant QWIC innovatieve elektrische fietsen die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben én om te rijden.

man met fiets qwic
logo qwic

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!