https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
0

Jeugdfietsen

De jeugdfietsen die wij verkopen zijn verkrijgbaar in de wielmaten 24 en 26. Bekijk ons aanbod en vind de meeste ideale jeugdfiets voor uw kind.

9 producten

Jeugdfietsen zijn fietsen die geschikt zijn voor kinderen die in de bovenbouw zitten van de basisschool. Deze kinderen zijn te groot van kinderfietsen, maar wel te klein voor een volwassen fiets. Een jeugdfiets past hier precies tussen. De jeugdfietsen die wij verkopen zijn verkrijgbaar in de wielmaten 24 en 26. Bekijk ons aanbod en vind de meeste ideale jeugdfiets voor uw kind.

De voordelen van jeugdfietsen

Jeugdfietsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Wat denk je bijvoorbeeld van een jeugdfiets voor jongens of een jeugdfiets voor meisjes? Verder geldt dat Ze zijn van alle gemakken voorzien en zijn stevig gebouwd. Er zijn zowel sportieve als casual uitvoeringen, waar gaat uw voorkeur naar uit?

De beste A-merken

Bij Roto Tweewielers vindt u jeugdfietsen van de beste kwaliteit A-merken. Wat denkt u bijvoorbeeld van jeugdfietsen van Cortina en Alpina? Beide merken hebben zich al jarenlang bewezen dat ze horen bij één van de beste merken die we in Nederland kennen. Zo weet u altijd zeker dat uw kind een jeugdfiets heeft die gemaakt is van topkwaliteit.

Welke framemaat heeft mijn kind nodig?

Als u op zoek gaat naar een nieuwe jeugdfiets voor uw zoon of dochter dan zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden. Belangrijk is de maat, want u bepaalt u nou de juiste framemaat voor de fiets van uw kind? Heeft uw kind een kledingmaat van 128-140? Kies dan voor een fiets met een bandenmaat van 24 inch. Heeft uw kind een kledingmaat van 140-152? Dan past een fiets met een bandenmaat van 26 inch het beste bij uw zoon of dochter.

Een proefrit maken op een jeugdfiets?

Heeft u een mooie jeugdfiets gevonden voor uw zoon of dochter? U wilt natuurlijk wel weten of uw kind de fiets ook fijn vindt rijden. Om hier zeker van te zijn, kunt u altijd een afspraak maken om een proefrit in te plannen. Een specialist staat dan voor u klaar en helpt u bij de zoektocht naar de ideale jeugdfiets voor uw kind.

Reparatie en onderhoud

Naast het verkopen van jeugdfietsen, zijn we ook gespecialiseerd in het repareren en het onderhouden van fietsen. We hebben een eigen werkplaats waar u de jeugdfiets altijd langs kunt brengen zodat deze weer in topstaat verkeert!

Meer weten over onze jeugdfietsen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze jeugdfietsen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

9