https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Moeder fiets

  Een moederfiets is één van de populairste fietsmodellen die we kennen. Niet gek ook want deze fietsen zijn hartstikke stevig en zijn uitgerust om een voor- en achterzitje te plaatsen op de fiets. Bekijk ons aanbod met moederfietsen en vind jouw favoriet bij Roto Tweewielers.

  8 producten

  Wat is een moederfiets?

  Een moederfiets – ook wel mamafiets – is een fiets die de mogelijkheid biedt om kinderen mee te vervoeren. Zo heeft een moederfiets de ruimte om een fietsstoel te plaatsen en heeft het vaak een lagere instap. Bovendien is het ook een erg stevige fiets. Hoewel een moederfiets dé ideale fiets is voor moeders, is het ook een topfiets voor als u geen moeder bent. De fiets is geschikt voor iedereen die houdt van een stevige fiets waar ruimte is om spullen mee te vervoeren. Gaat u bijvoorbeeld vaak op de fiets boodschappen doen? Dan biedt een moederfiets ook echt de uitkomst.

  De beste A-merken

  Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom vindt u bij Roto Tweewielers moederfietsen van de beste kwaliteit A-merken. Denk bijvoorbeeld aan moederfietsen van Cortina en Gazelle. Beide merken hebben zich al jaren bewezen als één van de beste merken die wij in Nederland kennen en daarom is deze moederfiets pagina ook flink vertegenwoordigd met fietsen van deze merken.

  Waar bent u naar op zoek?

  U heeft vast speciale wensen en eisen waar jouw moederfiets aan moet voldoen. Daarom vindt u bij elke fiets een beschrijving zodat u een goed beeld heeft van de specificaties. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat u nog vragen heeft. In dat geval kunt u zeker contact met ons opnemen, dit kan telefonisch, per mail of in onze winkel in Deventer. De keuze is aan u!

  Een proefrit maken op een moederfiets?

  Wilt u voordat je een nieuwe fiets koopt een proefrit maken? Groot gelijk! Zo ervaart u zelf hoe uw ideale moederfiets rijdt. Indien u een proefrit wilt maken raden we je wel aan om eerst een afspraak te maken. Een specialist staat dan voor u klaar in onze winkel en helpt u bij de zoektocht naar uw ideale moederfiets.

  Reparatie en onderhoud

  Wanneer u een moederfiets koopt dan wilt u hier natuurlijk wel zo lang mogelijk plezier van beleven. Daarom is het belangrijk dat u uw moederfiets zo goed mogelijk onderhoud. Naast dat wij diverse moederfietsen ter verkoop aanbieden, hebben wij ook een werkplaats waar u terechtkunt voor reparatie en onderhoud aan uw fiets. Zo weet u zeker dat u echt jarenlang plezier beleeft van uw tweewieler!

  Een moederfiets is een fiets die speciaal is ontworpen om kinderen mee te vervoeren. Een moederfiets heeft vaak een lage instap en is extra stevig zodat je gemakkelijk veel gewicht kan vervoeren. Bovendien beschikt een moederfiets over de optie om een fietsstoeltje te monteren.

  Dat verschilt maar net wat jouw eisen en wensen zijn. Over het algemeen geldt dat Gazelle diverse topkwaliteit moederfietsen verkoopt. Zo is de Gazelle Bloom een erg populaire keuze, maar ook fietsen van Cortina of Batavus zijn erg populair.

  Een goede moederfiets kan je kopen bij Roto in Deventer. Hier vind je niet alleen nieuwe moederfietsen, maar ook goede tweedehands modellen. Verder geldt dat je altijd geheel vrijblijvend een proefrit kan maken zodat je eerst zelf kan ervaren hoe het model rijdt.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  8