https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Stadsfietsen

  Wanneer je op zoek gaat naar een stadsfiets zijn er diverse punten waar je op moet letten. Ben je op zoek naar een stadsfiets voor dames of een stadsfiets voor heren? Wil je je spullen op de voor- of de achterkant van uw fiets vervoeren? Moet er een plekje zijn om een kinderstoeltje te plaatsen? Allerlei vragen die voorbij komen.

  61 producten

  Stadsfietsen van topkwaliteit

  Een stadsfiets koop je omdat je er voor een lange tijd plezier van wilt beleven. Daarom kun je bij ons terecht voor stadsfietsen van alleen maar topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Batavus, Giant en Gazelle. Al deze merken staan voor kwaliteit en hebben zich door de jaren heen bewezen.

  De voordelen van een stadsfiets

  • Comfort: stadsfietsen zijn ontworpen met het oog voor comfort. Ze hebben vaak een rechte zithouding, wat de druk op de rug en schouders vermindert. Dit maakt ze ideaal voor langere ritten in bijvoorbeeld de stad.
  • Gebruiksgemak: met kenmerken zoals een lage instap is het gemakkelijk om op en af te stappen. Dit is vooral handig in het drukke stadsverkeer. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met versnellingen.
  • Veelzijdigheid: of je nu naar het werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt: een stadsfiets is veelzijdig genoeg voor verschillende activiteiten.

  Nieuw of tweedehands?

  Wij bieden zowel nieuwe stadsfietsen aan als tweedehands stadsfietsen. Daarbij geldt dat in elk geval de kwaliteit goed is. Voordat de stadsfietsen worden aangeboden, controleren en inspecteren onze specialisten de fietsen eenvoudig. Hierdoor weet je zeker dat je ook in dit geval kiest voor een aankoop van topkwaliteit.

  Specificaties van stadsfietsen

  Wij vinden het belangrijk dat wanneer je een stadsfiets koopt, je hier jarenlang plezier van beleeft. Bovendien willen wij ook echt dat je kiest voor een fiets die helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften. Naast dat wij voor je klaar staan in onze fysieke winkel, bieden wij je ook de nodige service in onze online shop. Dit houdt in dat je bij elk product een uitgebreide beschrijving vindt zodat je kunt zien wat de specificaties zijn. Hierdoor heb je altijd een goed beeld van wat u kunt verwachten.

  Een stadsfiets kopen bij Roto Tweewielers

  Een stadsfiets kopen kan eenvoudig online via onze webshop. De productinformatie helpt je verder bij het maken van de juiste keuze. Heb je vragen over de fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Natuurlijk ben je ook welkom in onze fietsenwinkel in Deventer voor persoonlijk advies van onze specialisten en een proefrit. Deze kun je eenvoudig inplannen via de producten op onze website.

  Een stadsfiets is ontworpen voor dagelijks gebruik en kenmerkt zich door zijn robuustheid, stevigheid, comfort, onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en praktische eigenschappen. Hierdoor kan je er onder andere gewicht op vervoeren. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld je kinderen achterop de fiets wil hebben of vaak met de fiets boodschappen gaat doen.

  Het gewicht van een stadsfiets is afhankelijk van het type, het merk en de grootte van de fiets. Over het algemeen wegen stadsfietsen tussen de 12 en 20 kilogram. Hoe lichter de fiets, hoe gemakkelijker het is om ermee door de stad te bewegen.

  Dit verschilt per persoon. Bij de keuze van jouw stadsfiets is het vooral belangrijk om bewust te zijn van jouw wensen en behoeften, zodat je een stadsfiets kan vinden die het beste daarbij past.

  Wanneer je op zoek gaat naar een stadsfiets zijn er diverse punten waar je op moet letten. Zoek je een heren- of damesfiets? Wil je je spullen op de voor- of achterkant van je fiets vervoeren? En moet er een plekje zijn om een kinderstoeltje te plaatsen? Wil je versnellingen op je fiets hebben? Dit zijn allemaal punten om in gedachten te houden.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  61