https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Stadsfietsen

  De naam stadsfiets zegt eigenlijk al genoeg: het is de ideale fiets voor in de stad. Maar ook als u niet in de stad woont kan deze fietssoort de juiste keuze zijn. Een stadsfiets is zo ontworpen dat deze stevig is en waardoor u er ook gewicht op kunt vervoeren. Dit is ideaal voor als u bijvoorbeeld uw kinderen achterop de fiets wilt hebben of u vaak met de fiets boodschappen gaat doen. Bekijk ons aanbod met stadsfietsen en vind een stadsfiets die helemaal past bij uw wensen en eisen.

  56 producten

  Stadsfietsen kopen?

  Wanneer u op zoek gaat naar een stadsfiets dan zijn er diverse punten waar u op moet letten. Bent u op zoek naar een stadsfiets voor dames of een stadsfiets voor heren? Wilt u uw spullen op de voor- of de achterkant van uw fiets vervoeren? En moet er een plekje zijn om een kinderstoeltje te plaatsen? Verder is het belangrijk dat u kijkt of de fiets versnellingen heeft of niet. Een stadsfiets heeft vaak versnellingen, omdat deze zo is ontworpen dat je zelf kan bepalen hoe zwaar je moet trappen.

  Stadsfietsen van topkwaliteit

  Een stadsfiets koopt u omdat u er voor een lange tijd plezier van wilt beleven. Daarom kunt u bij ons alleen terecht voor stadsfietsen van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Batavus, Giant en Gazelle. Al deze merken staan voor kwaliteit en hebben zich door de jaren heen bewezen om de kwaliteit.

  Specificaties

  Wij vinden het belangrijk dat wanneer u een stadsfiets koopt u hier jarenlang plezier van beleeft. Bovendien willen wij ook echt dat u kiest voor een fiets die helemaal aansluit op uw wensen en eisen. Naast dat wij voor u klaar staan in onze fysieke winkel, bieden wij u ook de nodige service in onze online shop. Dit houdt in dat u bij elk product een uitgebreide beschrijving vindt zodat u kunt zien wat de specificaties zijn. Hierdoor heeft u altijd een goed beeld van wat u kunt verwachten.

  Nieuw of tweedehands?

  Wij bieden zowel nieuwe stadsfietsen aan als tweedehands stadsfietsen. Daarbij geldt dat in elk geval de kwaliteit goed is. Voordat de stadsfietsen worden aangeboden, controleren en inspecteren onze specialisten de fietsen eenvoudig. Hierdoor weet je altijd zeker dat je ook in dit geval kiest voor een aankoop van topkwaliteit.

  Advies nodig bij het kopen van een stadsfiets?

  Het is tijd om online uw favoriete stadsfiets te kopen. Check altijd goed de productbeschrijvingen, want zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u verder zodat u zeker weet dat u een aankoop verricht waar u nog voor een lange tijd plezier van beleeft. Wilt u liever eerst een proefrit maken voordat u een stadsfiets koopt? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Deventer.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  56