http://www.rototweewielers.nl/
http://www.rototweewielers.nl/

Uw Tweewieler specialist in de gemeente Deventer

Home » Fietsendragers
Roto
Voor een veilig vervoer van uw tweewieler

De veelzijdige fietsendrager van Movanext
is onmisbaar in uw schuur.

Fietsendragers

Bent u in het bezit van een prachtige fiets, dan mag een goede fietsendrager uiteraard niet ontbreken in uw schuur. Om uw fiets veilig, eenvoudig en snel van A naar B te krijgen met de auto raden de specialisten van Roto Tweewielers u de fietsendragers van Movanext aan. De veelzijdige dragers van deze fabrikant kunnen bijna alles: de maximale toegestane belasting is erg hoog. Handig wanneer u niet alleen een standaard fiets, maar ook een E-bike wilt vervoeren!

‘Lux drager’ van Movanext

De ‘Lux drager’ van Movanext is zeer compact. U kunt deze fietsendrager, die een RDW veiligheidskeurmerk heeft gekregen, inklappen en in de kofferbak vervoeren. Met een eigen gewicht van slechts 12,5 kilo is de drager zeer licht. Hierdoor wordt het plaatsen van de drager op de trekhaak een koud kunstje! Desondanks kan de drager een gewicht tot maximaal 60 kilo dragen. Bovendien is de drager voorzien van een tweezijdige aansluitstekker. U kunt de 7- of 13-polige aansluiting dus direct gebruiken.

Twijfelt u over welke fietsendrager u het beste kunt aanschaffen? Sta dan eens stil bij de volgende aandachtspunten:

  • Wat is de maximale kogeldruk van het voertuig?
  • Welk gewicht kunt u zelf tillen?
  • Zit er een 7- of 13-polige aansluiting op het voertuig?
  • Wilt u meerdere mogelijkheden om de drager in te stellen op de fiets?
  • Moet de drager op slot kunnen?

Uiteraard is Roto Tweewielers er voor u om u te voorzien van persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. We helpen u graag verder!

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!