https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Fietsenwinkel Schalkhaar

  Fietsenwinkel Schalkhaar

  Wij brengen het enorme assortiment vanuit onze fietsenwinkel naar Schalkhaar. Bekijk alle mogelijkheden hier op onze website en ontdek zelf hoeveel merken en mogelijkheden wij aanbieden. Wij begrijpen dat jij druk bent en niet altijd in de gelegenheid bent om naar een fysieke fietsenwinkel in Schalkhaar toe te gaan. Vooral niet wanneer je daar nog ter plekke het gehele assortiment door moet struinen. Daarom komen wij met jouw favoriete fietsen naar jou. Een fietswinkel in Schalkhaar, maar dan aan huis. Dit creëert mogelijkheden, wanneer je bijvoorbeeld niet zomaar weg kunt van huis of wanneer jouw tijd beperkt is. Je kunt al jouw vragen stellen aan onze specialist die bij jou langskomt, en je kunt zelfs gratis een proefrit maken.

  Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom. Hier beschikken wij over een gevarieerd aanbod en grote voorraad. Hierdoor kan jij direct vanuit onze fietsenwinkel naar Schalkhaar fietsen. Mocht je deze afstand wel heel optimistisch vinden, dan bieden wij natuurlijk ook een bezorgservice aan.

  Fietsenmaker Schalkhaar

  Een fietsenmaker in Schalkhaar is ideaal. Dichtbij en persoonlijk. Daarom zorgen wij ervoor dat jij nooit meer met jouw kapotte fiets hoeft te slepen en een vaste monteur naar jou toekomt. Mocht de reparatie langer duren, dan ontvang jij een leenfiets. Bij grotere reparaties wordt jouw fiets gerepareerd in onze werkplaats in Deventer. Deze wordt vervolgens zo goed als nieuw afgeleverd door onze fietsenmaker in Schalkhaar.

  Zo werkt een fietsenwinkel aan huis

  Een afspraak maken voor een gratis proefrit of vrijblijvend adviesgesprek kan heel eenvoudig. Op onze website vind je de afsprakenpagina. Hier kun je aangeven waarvoor je een afspraak wil maken, op welke dag en hoe laat. Ook kun je jouw voorkeur opgeven voor een medewerker. Wij begrijpen dat het prettig is om zoveel mogelijk hetzelfde aanspreekpunt te hebben. Diegene weet precies wat jouw wensen zijn en wat er, in het geval van een reparatie, in het verleden al is voorgevallen met de fiets. Ook dit scheelt tijd en wij weten zeker dat jij tevreden bent. Bij Roto Tweewielers spreken wij niet voor niets van een anti-fronsgarantie. Dit houdt in dat wij jou garanderen dat je tevreden bent met jouw fiets en onze service. Je kunt vervolgens aangeven of jouw voorkeur uitgaat naar een afspraak bij ons in de showroom, waar je het volledige assortiment tot je beschikking hebt, of naar een afspraak bij jou thuis. In dat geval rijden wij met onze mobiele fietsenwinkel naar Schalkhaar.

  Fiets kopen Schalkhaar

  Een fiets kopen in Schalkhaar, dat doe je nu nog sneller en makkelijker. Bekijk hier ons gehele assortiment. Van stadsfietsen tot mountainbikes en van bakfietsen tot aangepaste fietsen, bij Roto Tweewielers vind je het allemaal! Heb jij vragen over ons assortiment of ben jij benieuwd waarom iemand uit Schalkhaar voor een fietsenwinkel in Deventer zou kiezen? Onze collega’s beantwoorden graag al jouw vragen. Ook voor vragen over onze inruilgarantie, gratis servicepakket en retourtermijn kun je contact opnemen met de showroom via het volgende telefoonnummer: 0570 67 62 50. Kies voor de meest servicegerichte fietsenwinkel in Schalkaar!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!