https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Fietsenwinkel Wijhe

  Fietsenwinkel Wijhe

  Een grote fietsenwinkel vlak bij Wijhe, met een betrouwbare voorraad en de nieuwste merken? Dan zit je bij Roto Tweewielers precies goed. Kom langs in onze showroom van maar liefst 1000 vierkante meter en ontdek waarom de naam Roto zo bekend is in de omgeving. Wij staan voor onze fietsen én onze klanten. Koop je een fiets bij ons in onze fietsenwinkel vlak bij Wijhe of via onze webshop? Dan kun je rekenen op een service die net zo lang doorgaat als dat jij op jouw fiets rijdt.

  Misschien vraag je je nu af hoe dat dan gaat wanneer er iets mis is met de fiets en jij helemaal naar Deventer moet komen. Geen zorgen, hier hebben wij voor jou over nagedacht. We komen namelijk gewoon naar jou. Een fiets koop je natuurlijk niet zomaar en dat begrijpen wij heel goed. Daarom vinden we het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij zowel de fiets als onze fietsenwinkel vlak bij Wijhe. Hoe wij hiervoor zorgen? Dat lees je hieronder!

  Voordelen van deze fietsenwinkel vlak bij Wijhe

  Een van de voordelen van een fiets kopen bij onze fietsenwinkel vlak bij Wijhe hebben we net al kort benoemd. Namelijk de aan huis service van Roto Tweewielers. Heb jij onze bus al eens zien rijden? Onze monteurs scheuren namelijk door alle omliggende dorpen rondom Deventer om mensen die door bijvoorbeeld een drukke planning niet naar de werkplaats kunnen komen te helpen. En dat is niet de enige service die je van ons mag verwachten. Je krijt namelijk bij aankoop van een fiets ook een GRATIS servicebeurt cadeau.

  Naast de voordelen op het gebied van service, kun je in onze fietsenwinkel vlak bij Wijhe ook rekenen op een betrouwbare voorraad. Ook vullen wij het assortiment telkens aan met de nieuwste modellen en merken. Zo kunnen we jou de nieuwste technieken, materialen en designs aanbieden en ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Alle merken die wij op dit moment aanbieden vind je hier op onze website. Mis je een merk? Neem dan even contact met ons op. Misschien staat het merk nog niet op de site of kunnen onze adviseurs een vergelijkbare fiets voor je vinden.

  Fietsenmaker Wijhe

  Niet zo vervelend wanneer er iets met jouw fiets aan de hand is. Een fietsenmaker vlak bij Wijhe is daarom ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om niet alleen fietsen te verkopen, maar ook te repareren. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat iedere fiets goed onderhouden is en perfect rijdt. De werkplaats zit verbonden aan onze fietsenwinkel vlak bij Wijhe, maar we bieden ook een mobiele werkplaats aan. Hierdoor hoef jij niet met jouw fiets te slepen en is het meteen iets minder vervelend wanneer er iets met jouw fiets aan de hand is. We zorgen namelijk altijd voor een vervangende fiets, zodat jij gewoon je ding kunt doen. Wel zo makkelijk, toch?

  Fiets kopen fietsenwinkel Wijhe

  Dus, wil je een fiets kopen bij een fietsenwinkel vlak bij Wijhe? Kom dan snel naar Roto Tweewielers voor het maken van een GRATIS uitproberen van diverse fietsen. Vergelijk alle modellen, merken en ontdek welke fiets perfect is voor jou.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!