https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Advanced by E-Bike Das Original

  Als u het heeft over topmerken e-bikes, dan hoort Advanced E-bike absoluut in dit rijtje. Dit Duitse fietsmerk is opgericht in 2011 en heette voorheen Advanced by E-Bike Das Original. Het merk heeft zoals ze het zelf zeggen de fietsmarkt ‘verrijkt’. Met de collectie e-bikes, wil Advanced E-Bike het voor iedereen mogelijk maken om mobiel te blijven. Jong of oud: mensen laten bewegen is een belangrijk speerpunt van het bedrijf. De e-bikes van Advanced E-Bike zijn net wat luxer en royaler dan andere merken. Zoekt u dus een nieuwe e-bike? Doe het dan goed en kies voor dit merk. Ontdek snel ons aanbod!

  2 producten

  Advanced E-Bike kopen

  Bij de zoektocht naar een nieuwe e-bike zijn er veel dingen waar je op moet letten. Wilt u de e-bike gebruiken voor dagelijkse korte ritten, recreatief fietsen, sportieve uitstapjes of woon-werkverkeer. Ook de omgeving waar u wilt fietsen heeft invloed op de uiteindelijke keuze. Bent u van plan om veel in de stad of op dorpswegen te fietsen? Wilt u de natuur opzoeken of een combinatie van beide? Advanced E-Bike heeft altijd wel een passende e-bike voor u.

  Ons aanbod

  De fietsen van dit topmerk hebben een luxe afwerking en zijn voorzien van de beste kenmerken. We hebben zowel herenmodellen als modellen met een lage instap in ons aanbod. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De e-bikes beschikken altijd over een standaard accu. Wilt u een betere accu, omdat je nog meer afstanden wilt afleggen? Dit is vaak tegen een meerprijs mogelijk, dus doe er  uw voordeel mee!

  Proefrit maken?

  Online kunt u een e-bike van Advanced E-bike kopen. Natuurlijk begrijpen we dat u misschien eerst wilt weten hoe de e-bike rijdt, voordat u deze koopt. Daarom kunt u bij onze winkel in Deventer terecht om geheel vrijblijvend een proefrit te maken. Maak van tevoren een afspraak, dan zorgen wij dat één van onze adviseurs voor jou klaarstaat om je goed advies op maat te geven.

  Waarom Roto?

  Wij vinden het belangrijk dat u een fiets koopt waar u heel veel plezier van beleeft. Daarom geven we u altijd zo goed mogelijk advies, zodat u een e-bike vindt waar u een lange tijd mee vooruit kunt. Zo haalt u het optimale rijplezier uit uw fiets. Zien wij dus dat uw wensen niet helemaal aansluiten op Advanced E-Bike? Dan hebben we altijd fietsen van andere merken in ons aanbod die wél voldoen.

  Meer weten over Advanced E-Bike?

  De e-bikes van Advanced E-Bike zijn hartstikke populair. Dit begrijpen we maar al te goed, want elke fiets heeft zijn eigen kenmerken. Een prachtig design in combinatie met een krachtige accu, dat is wat u van dit topmerk kan verwachten. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over Advanced E-Bike? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zorgen dat u een aankoop verricht waar u nog lang plezier van beleeft.

   

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  2