https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Alpina

  Stevig en betrouwbaar in combinatie met een hippe uitstraling: dat is hoe u Alpina kinderfietsen kan omschrijven. Het merk Alpina produceert kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. De fietsen zijn ergonomisch ontworpen voor kinderen waardoor het fietsen zo fijn en veilig mogelijk gebeurt. Ontdek ons aanbod Alpina kinderfietsen en vind uw ideale kinderfiets.

  23 producten

  Alpina kinderfiets kopen

  Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe kinderfiets voor u kind, zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Wat is de juiste fietsmaat? Zoekt u een jongensfiets of een meisjesfiets? En niet geheel onbelangrijk: welk design vindt u (of uw kind) het mooist? Bij Roto Tweewielers vindt u een ruime collectie Alpina kinderfietsen. Elke heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, dus lees goed de product omschrijving om zo te ontdekken welke fiets het best past bij uw kind.

  Hoe vindt u een ideale kinderfiets?

  U wilt natuurlijk dat uw kind zo lang mogelijk plezier beleeft van een kinderfiets. In dit geval is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren om zo een goede keuze te kunnen maken. De fiets moet namelijk passen bij de lengte van uw kind. Ook is het belangrijk dat u gaat voor kwaliteit. Dit komt de veiligheid van uw kind ten goede. Gelukkig biedt Alpina een hoop kinderfietsen die zowel kwalitatief top zijn, maar ook verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen en maten. Bij Roto vindt u een uitgebreid aanbod met kinderfietsen. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

  Proefrit maken?

  Bestel uw favoriete Alpina kinderfiets in onze webshop. Wilt u liever dat uw kind zelf ervaart hoe de fiets rijdt? Dat is geen enkel probleem. Maak een afspraak in onze winkel en laat u adviseren. Uw kind kan proefritten maken op verschillende fietsen. Zo komen we samen hopelijk tot een goede keuze.

  Waarom Roto?

  Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw kind een goede kinderfiets heeft. Daarom helpen wij u altijd als u vragen heeft en geven we u altijd een eerlijk advies op maat. Naast dat we kinderfietsen van Alpina en andere merken verkopen, hebben we ook een werkplaats. Zo kunt u dus bij ons ook terecht voor een onderhoudsbeurt of een reparatie. Kortom: het totaalpakket als het gaat om fietsen.

  Meer weten over Alpina?

  Neem vandaag nog een kijkje tussen ons aanbod Alpina kinderfietsen en vindt uw favoriet. Heeft u nog vragen over andere fietsen of wilt u meer weten over dit merk of onze service? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van een juiste keuze.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  23