https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Batavus Finez E-Go

  Als je op zoek bent naar een stadsfiets met een chique uitstraling, dan is de Batavus Finez E-Go de perfecte fiets voor jou. Op deze pagina vertellen we jou waarom we zo enthousiast zijn over deze fiets en waarom je zeker een afspraak moet maken om deze uit te proberen bij onze showroom. Kom meer te weten over dit product en scroll snel verder naar beneden!

  5 producten

  Batavus Finez E-Go kenmerken

  Een aantal belangrijke kenmerken van de Batavus Finez E-Go zijn: de dynamische dagrijverlichting met V-Light, een krachtige ondersteuning en een hele stijlvolle uitstraling. We nemen deze kenmerken en de andere voordelen op deze pagina met jou door. Zo kom je snel meer te weten over deze fiets en kun je deze vergelijken met andere modellen op onze site. Vervolgens kun je deze en nog veel meer andere fietsen uitproberen in onze showroom. Je zit bij het maken van een proefrit nergens aan vast. Deze is dus geheel vrijblijvend. Stel tijdens jouw afspraak al jouw vragen, zodat je zeker weet dat je de fiets kiest die het beste past bij jou.

  Batavus Finez E-Go voordelen

  Een groot voordeel van de Batavus Finez E-Go is dat de fiets een riemaandrijving heeft. Dit zorgt ervoor dat je hier een stuk langer mee doet dan met een gewone ketting. Hierdoor heb je minder onderhoud aan de fiets en kun je tot wel drie keer langer genieten van jouw Batavus Finez E-Go. Een ander voordeel is dat deze fiets hydraulische schijfremmen heeft. Hierdoor rem je geleidelijk en niet ineens abrupt. Vooral mensen die niet heel zeker op de fiets zitten vinden dit prettig, omdat ze hierdoor meer controle hebben over de fiets.

  Proefrit Batavus Finez E-Go

  Een proefrit maken op de Batavus Finez E-Go laat jou zelf de voordelen van deze fiets ervaren. Wij kunnen het je wel vertellen, maar het is nog veel belangrijker dat jij deze voordelen zelf kunt voelen tijdens het fietsen. Ontdek of bijvoorbeeld de hydraulische schijfremmen iets voor jou zijn. Misschien geeft dit jou net die extra zekerheid waar je naar op zoek was. Een proefrit maken is vrijblijvend, dus je bent hierna niet verplicht een fiets bij ons te kopen. Fiets een rondje door de wijk en test de fiets op verschillende ondergronden uit. Probeer bijvoorbeeld eens een heuvel op te fietsen of rem juist een keer zodra je de heuvel af fietst. Zo weet je precies hoe de fiets werkt.

  Batavus Finez E-Go kenmerken kopen

  Ben je na de proefrit toch enthousiast geworden over de Batavus Finez E-Go? Dan kun je deze direct kopen bij Roto Tweewielers. Wij leveren al onze fietsen volledig rijklaar. Dit doen we heel snel, dus je kunt blijven wachten terwijl wij de fiets voor jou klaarmaken. Stap vervolgens op jouw nieuwe fiets en fiets hier direct op weg. Bij Roto Tweewielers stopt de service niet na de aankoop. Is er een keer iets met jouw fiets aan de hand of heeft deze onderhoud nodig? Dan kunnen wij ook naar jou toekomen. Service en onderhoud aan huis, dat is typisch Roto!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  5