https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Beixo Compact Electra

  De Beixo Compact Electra is een elektrische vouwfiets die uitblinkt in design en functionaliteit. Het Nederlandse merk Beixo staat bekend om haar innovatieve vouwfietsen en de Beixo Compact Electra is daar zeker geen uitzondering op. Dankzij de productie in Nederland is de fiets afgestemd op de Nederlandse weersomstandigheden en het Nederlandse wegdek. Dankzij de elektrische aandrijving heb je zowel het gemak van een vouwfiets als de ondersteuning van een e-bike. Hieronder zullen we dieper ingaan op de eigenschappen en mogelijkheden van deze bijzondere fiets.

  2 producten

  Eigenschappen Beixo Compact Electra

  Niet voor niets is de Beixo Compact Electra uitgeroepen als favoriet van de ANWB. Dit komt door alle innovatieve en functionele eigenschappen, waarover deze elektrische vouwfiets beschikt. Daarnaast is het een opvouwbare elektrische fiets met een uniek frameontwerp. Het frame bestaat uit een enkele buis die doorloopt van de zadelpen tot aan het stuur. Bovendien is het frame erg licht, waardoor de fiets gemakkelijk te tillen en te dragen is. Het gewicht van de fiets inclusief de accu is maar 22,2 kilogram.

  Je kunt kiezen uit verschillende accu’s die allemaal zijn ontwikkeld door Beixo zelf. Je hebt keuze uit een: 316 Wh, 418 Wh of een 490 Wh accu. Afhankelijk van hoe ver je wilt fietsen is het belangrijk om de juiste accu te kiezen, met de geschikte actieradius. Dit laatste is onder andere afhankelijk van weersinvloeden en het gewicht van de berijder. Daarom denken we bij Roto tweewielers graag met je mee over de geschikte accu, voor voldoende ondersteuning en fietsplezier!

  Vrijheid dankzij de Beixo Compact Electra

  De Beixo Compact Electra kent naast de functionele eigenschappen ook algemene voordelen, die horen bij een vouwfiets. Denk bijvoorbeeld aan het makkelijk optillen en meenemen van de fiets in de trein. Zo hoef je niet twee fietsen bij twee verschillende stations neer te zetten. Dit is iets wat we vaak voorbij zien komen. Sommige forensen fietsen van hun huis naar station a, pakken daar vervolgens de trein en stappen uit bij station b. Hier staat vervolgens de tweede fiets geparkeerd waarmee ze het laatste stuk naar kantoor overbruggen. Dit is met de Beixo Compact Electra verleden tijd! Je tilt de fiets eenvoudig op en neemt deze gewoon mee in de trein of auto. Zo ben je een stuk flexibeler en kun je gaan en staan waar je wilt.

  Beixo Compact Electra kopen

  Wil je de Beixo Compact Electra kopen? Dan kan dit via onze webshop of in onze winkel. Je mag ook altijd een gratis proefrit komen maken bij onze showroom, zodat je zeker weet dat deze fiets goed bij je past. Onze medewerkers staan voor je klaar in de winkel of beantwoorden je vragen graag telefonisch. Tot snel!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  2