https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Carqon Cruise

  Ben jij op zoek naar een goede elektrische bakfiets waarmee je verfrissende fietstochten mee kunt doen, terwijl je de kinderen meeneemt? De Carqon Cruise is precies waar jij naar op zoek bent! Deze Carqon Cruise is voorzien van alle uitrustingen die nodig zijn voor een goede cruise, zoals ruimte in de bak, comfort tijdens het fietsen en de nodige veiligheidsmaatregelen. Of jij nou graag door de bossen fietst, langs het strand of door het drukke stadscentrum – de Carqon Cruise maakt de perfecte fietstocht mogelijk. Bestel hem nu bij Roto Tweewielers!

  Enig resultaat

  Fiets als een normale fiets!

  De stap naar een elektrische bakfiets is een stap die veel mensen lastig vinden om te nemen. Veel mensen vrezen dat het lastiger is om een bakfiets te besturen in vergelijking met een normale fiets. De Carqon Cruise heeft meerdere specificaties die ervoor zorgen dat jij direct op kan stappen en kan beginnen met fiets. We benoemen er een paar:

  • Het frame: veel mensen verwachten bij een bakfiets een enorm zwaar stuk aluminium, maar met de Carqon Cruise is dit niet waar. Het lichte gewicht van de fiets gaat echter niet tegen de algemene kwaliteit, aangezien het frame alsnog erg sterk is.
  • Fiets zover je wil! De Cruise-variant van Carqon bevat twee uitstekende Bosch-batterijen, die je gezamenlijk van de nodige aantal kilometers voorzien. Zo heeft het een bereik van 120-140 kilometer: dat is aardig vaak op en neer naar de basisschool van je kinderen!
  • Schakel zoals je gewend bent: de kans dat je aan het begin nog voorzichtig bent met je bakfiets is groot, maar zodra je alles echt onder de knie hebt, fietst deze bakfiets als elke eerdere fiets die je gebruikt hebt. Een belangrijke factor hierin is dat het schakelen erg gemakkelijk is. De Enviolo N380 is hier de oorzaak van: deze versnellingen schakelen naar precies de snelheid die jij aan wilt nemen.

  De Carqon Cruise: geschikt voor alle omstandigheden

  Een bakfiets kan om verschillende redenen aangeschaft worden. We zien deze fiets veelal gebruikt worden om kinderen in te vervoeren, wat ook erg logisch is: de Carqon Cruise is van alles voorzien om jouw kinderen veilig te kunnen vervoeren. Maar, dit hoeft niet per sé praktisch te zijn. Ook al is de Cruise erg geschikt om je kinderen naar school te brengen, raden wij ook aan om de stad eens uit te fietsen. Een bos is snel gevonden: door hier met je kinderen te fietsen, geniet je van de bijeenkomst van bomen en dieren, waarmee je je kinderen aanmoedigt om later ook zelfstandig vaker naar buiten te gaan. Een andere mooie plek om te cruisen is het strand. Woon jij hier dichtbij, pak dan zeker eens je Carqon Cruise voor een lekkere stranddag!

  Carqon Cruise kopen bij Roto Tweewielers!

  Is er goed weer op komst? Dan is de Carqon Cruise kopen een goed idee! Roto Tweewielers stelt zich graag op als specialist voor jou: bij ons vind je niet alleen de juiste Carqon Cruise voor jou, ook na jouw aankoop staan we klaar voor jou. Zo beantwoorden we al je vragen en repareren we je bakfiets als jij hier schade aan oploopt. Bestel direct en ervaar alle voordelen van deze service!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  1