https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Cortina E-u4

  De Cortina E-u4 is een e-bike met de klassieke uitstraling van een transportfiets en de voordelen van moderne techniek. Stijlvol, modern en vol gebruiksgemak is deze fiets een absolute topper. Deze elektrische fiets is voorzien van een middenmotor of voorwielmotor waardoor u op een subtiele wijze ondersteuning krijgt. Door het stuurslot en de goede standaard staat de fiets altijd stabiel, ook als hij zwaar beladen is. Oftewel de Cortina E-u4 is goed bestand tegen het zware leven in de stad.

  7 producten

  Waar gaat de reis naar toe?

  Het merk Cortina is Nederlands en is op het gebied van stadsfietsen een erg populair merk. In de stad heeft u een fiets nodig die u makkelijk overal kunt parkeren. Vandaar de stevige standaard en het robuuste karakter. Daarnaast is het handig om veel bagageruimte te hebben. Daarom heeft de Cortina E-u4 niet alleen een bagagedrager, maar ook een rekje voorop. Met een spin of in een mand kunt u uw boodschappentas eenvoudig meenemen. Wilt u een keer een langere fietstocht maken? Ook dan is de cortina E-u4 een erg prettige fiets met een goede accu.

  E-bike Cortina U4

  Bent u op zoek naar een e-bike? Dan moet u zeker eens naar de Cortina U4 e-bike kijken. U vindt onder andere de e-bikes met middenmotor in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook de familiefiets met voorwielmotor. Deze is ideaal om je kinderen mee te nemen. De fiets is speciaal voor het vervoer van de kids en veel bagage gemaakt, wat betekent dat u van een groot gebruikersgemak profiteert. Zo is er extra ruimte tussen het stuur en zadel, zodat hier plek voor een kinderzitje is. Bovendien is de bagagedrager extra sterk waardoor u ook hier een kind kwijt kunt. Dankzij de dubbele standaard krijgt u de fiets ook met kinderen makkelijk in beweging.

  Accessoires

  U kunt bij ons niet alleen een fiets kopen, maar vindt daarnaast vele accessoires voor de Cortina E-u4. Denkt u bijvoorbeeld aan kinderzitjes, fietstassen en extra sloten. Ook helmen behoren tot ons assortiment, zodat u uw kind veilig op de fiets kunt transporteren. Want zeker met de elektrische fiets behaalt u al snel een snelheid van over de 20 km per uur, dan moet uw kind wel goed beschermt zijn, voor als u onverhoopt valt. Wilt u graag een mand op het rekje van de Cortina E-u4 zetten? Ook deze vindt u bij ons in vele verschillende uitvoeringen.

  Cortina E-u4 kopen bij Roto Tweewielers

  Bent u op zoek naar een degelijke stadsfiets? Heel begrijpelijk dat u deze dan eerst eens wilt uitproberen. Bij ons is dit geen probleem. Wij brengen de Cortina E-u4 of een andere Cortina gewoon even bij u langs voor een proefrit. Woont u in Deventer? Dan kunt u ook gerust in onze winkel langskomen om de fiets eens van dichtbij te bekijken, voordat u de wind door uw haren voelt wapperen. Heeft u de fiets eenmaal gekocht, wacht u uiteraard een goede service. Voor reparaties komen we bijvoorbeeld gewoon bij u aan huis langs. Neemt u bij vragen vooral contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers zullen u te woord staan en uw vragen beantwoorden.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  7