https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Cortina U4

  De Cortina U4 is een fiets met een stijlvolle, maar ook authentieke uitstraling. Het ontwerp heeft iets weg van de fiets die we kennen uit de jaren 50. Natuurlijk wel met alle gemakken die wij vandaag de dag gewend zijn. Hiermee heeft u een fiets die stijl en authenticiteit uitstraalt, maar wel met uitgebreide mogelijkheden. De Cortina U4 is zelfs uitgevoerd in een elektrische variant. Veel moderner dus dan de fiets uit de jaren 50. Ben jij benieuwd naar wat deze fiets nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder meer over de Cortina U4.

  14 producten

  Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor vragen over de verschillende mogelijkheden, raden wij aan om contact op te nemen met onze winkel en showroom in Deventer.

  Cortina U4 transport

  De Cortina U4 is voor transport gemaakt. Deze fiets zorgt ervoor dat jouw werktas, boodschappen of sporttas gemakkelijk vervoerd kunnen worden per fiets. Dankzij het rek voorop de fiets kun je de bagage tijdens het fietsen goed in de gaten houden en blijft deze stabiel liggen. Dit maakt de Cortina U4 ontzettend populair, bij verschillende doelgroepen. Van de forensen die dagelijks naar hun werk fietsen tot studenten. Dit is een fiets voor iedereen. Ben jij benieuwd naar de voordelen van de Cortina U4? Lees dan snel verder.

  Cortina fiets U4 verschillende maten

  De Cortina U4 is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor de fiets heel toegankelijk is voor mensen met allerlei lengtes. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest, want alleen zo kun je veilig afstappen. Voor advies over hoe je de juiste hoogte kunt bepalen kun je altijd een van onze collega’s om hulp vragen. Zij kijken graag met je mee en kunnen samen met jou ervoor zorgen dat je een fiets koopt die past bij jou. Het makkelijkste is om dit te bepalen in de winkel, omdat je dan direct ene gratis proefrit kunt maken. Dus kom snel naar de winkel van Roto Tweewielers in Deventer en ontdek deze en nog veel meer andere fietsen.

  Cortina U4 transport damesfiets of herenfiets kopen

  Kom jij naar Roto Tweewielers om de Cortina U4 transport damesfiets of herenfiets te kopen? Dan staat de koffie al voor je klaar. Wij nemen écht de tijd voor onze klanten. Een fiets brengt jou jarenlang van hot naar her. Je wilt dus wel dat het een fiets is waar je ook al deze jaren blij mee bent. Gelukkig is de Cortina U4 een tijdloos model, waardoor je hier niet snel op uitgekeken raakt.

  Kom snel naar Roto Tweewielers en ontdek ons ruime aanbod aan merken, modellen en kennis. Bij ons staat persoonlijke service centraal en praten wij over adviseurs in plaats van verkopers. Het overbrengen van onze passie voor fietsen vinden wij heel waardevol. Het fietsplezier overdragen op zoveel mogelijk mensen, dat is ons doel. Profiteer bij onze winkel van de 7 zekerheden van Roto en verlaat de showroom met en brede glimlach. Zien wij jou snel?

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  14