https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
0

FLYER Upstreet5 7.03 Comfort

4199

Wissen

Flyer maakt fietsen van wereldse klasse. De Upstreet serie is een sportieve fiets voor recreatief en dagelijks gebruik. De keuze van Roto binnen deze mooie serie valt op de 7.03. Deze variant heeft een fantaschtische uitstraling door de Gates CDX belt. De belt geeft de toch al exclusieve fiets een nog luxere uitstraling en is bovendien onderhouds vriendelijk, maakt minder geluid dan een reguliere ketting en is duurzamer.

 

 

Of het nu in de stad is, in het snelle woon-werkverkeer of bij een omweg: met de Upstreet5 wordt elektrisch fietsen overal een ware belevenis! De sterke Panasonic-motor, doordachte geometrie en stevige 28-inch-wielen met brede banden zorgen voor veel comfort en veiligheid. Slimme innovaties, zoals de intuïtieve bediening van het kleurendisplay en de aandrijving – optioneel verkrijgbaar met volautomatisch schakelsysteem – en de onderhoudsarme riemaandrijving zorgen voor onbeperkt rijplezier. Met de Upstreet5 voelt iets alledaags als fietsen telkens als een aangename vrijetijdsbesteding.

Artikelnummer: SFFC2020-1115 Categorieën: , , , , , ,

Krachtige motoren van de nieuwste generatie van Panasonic leveren veel vermogen voor steile beklimmingen. U gaat moeiteloos tegen elke berg op. De topmodellen zijn uitgerust met de krachtige Panasonic GX Ultimate, die een koppel van 90 Nm heeft. Bij de instapmodellen is gekozen voor de uiterst stille Panasonic GX Power, die ook tot 300 procent ondersteuning biedt en een maximaal koppel van 60 Nm heeft.

 

De FIT-bedieningsonderdelen combineren helderheid met eenvoudige bediening en een prettige ergonomie. Optioneel is het FIT D1-display van 3,5 inch met extra functies verkrijgbaar.

 

De semi-geïntegreerde FLYER SIB-batterij (Smart Integrated Battery) met een capaciteit van 630 Wh biedt voldoende energie voor langere ritten.

 

Door de slimme integratie van de batterij is het eenvoudig om deze eruit te halen. Onderweg zit de batterij stevig op zijn plek dankzij de strakke pasvorm. Het is mogelijk om de batterij zowel op de fiets als losgekoppeld te laden.

 

Door de volledige integratie van de Enviolo TR automatische transmissie in het FIT-systeem, is het mogelijk om volledig automatisch te schakelen. Gewoon via de FLYER bedieningsunit, zonder een afzonderlijke schakelhendel.

 

De hoogwaardige met koolstofvezels versterkte riemaandrijving is schoon en vereist weinig onderhoud.

Color

Anthracite, Anthracite Gloss, Mercury Red Gloss, Pearl White Gloss

Size

L (51cm), M (47cm), S (43cm), XL (55cm)

Maat

M (47cm)

Kleur

Anthracite

Modeljaar / Seizoen

2020

Wielmaat

28"

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1