https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  flyer gotour 6

  Hou jij van een heerlijke fietstocht op z’n tijd? De Flyer Gotour 6 is dan precies de fiets waar jij naar op zoek bent. Tijdens zo’n fietstocht is comfort natuurlijk het allerbelangrijkst: met de Flyer Gotour krijg je precies dit, en nog veel meer.

  5 producten

  Door een sterke combinatie van design, ergonomie en het zojuist genoemde comfort zorgt de Zwitserse wielergigant met de Flyer Gotour voor een perfecte tourfiets. Hiermee laat jij geen natuurgebied meer onbezocht. In ons ruime assortiment vind je verschillende modellen van de Flyer Gotour. Neem direct een kijkje en zie of de perfecte fiets er ook voor jou tussen zit!

  Flyer Gotour

  De Gotour wordt door Flyer in veel verschillende modellen aangeboden. Eén van de meest spraakmakende modellen is de Flyer Gotour 6. Deze tweewieler is van alles voorzien wat jij nodig hebt voor een heerlijke fietstocht. We lichten een paar onderdelen voor je uit:

  • Active Line Plus Motor: het belangrijkste onderdeel van een elektrische fiets is uiteraard de motor. Het is handig als deze een lange duur heeft, maar de Active Line Plus Motor bewijst dat een motor nog veel meer kan zijn dan alleen dit: deze stille motor schakelt namelijk zelf op de juiste momenten. Natuurlijk is het altijd mogelijk om zelf te schakelen, maar door dit gemak zal je hier veel minder over na hoeven te denken.
  • Slimme integraties: de Flyer Gotour 6 is voorzien van slimme integraties, die jouw fiets makkelijker bruikbaar maken op een wijze die niet zichtbaar is. Zo wordt je accu verstopt door een geïntegreerde onderbuis. Dit gaat niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid: moet jij je accu opladen, dan kun je deze gemakkelijk ontkoppelen.
  • Verstelbaar stuur: een fiets wordt altijd in een standaardmodel geleverd, maar dit betekent niet dat je deze zelf niet meer kunt aanpassen naar jouw behoeften. Deze mogelijkheden komen bijvoorbeeld naar voren in het stuur, die je zelf kan verstellen in hoogte en rijpositie. Dit komt niet alleen handig van pas tijdens het fietsen, maar ook tijdens het opbergen: klap je stuur in, en hij neemt gelijk minder ruimte in beslag.
  • En nog veel meer!

  Tweedehands Flyer Gotour

  Bij Roto Tweewielers ben je voorzien van veel verschillende soorten fietsen. Niet alleen vind je in ons assortiment veel verschillende grote merken, ook maken wij onderscheid in nieuwe- en tweedehands fietsen. Door contact op te nemen met één van onze specialisten weet jij als eerste of jouw gewenste model (bijvoorbeeld de Flyer Gotour) ook tweedehands aanwezig is. Natuurlijk kun je ook via onze website deze beschikbaarheid controleren. Onze tweedehands fietsen zijn van hoge kwaliteit: natuurlijk zijn deze al wel voorheen gebruikt, maar onze specialisten weten deze gebruikte fietsen zo op te knappen dat ze te gebruiken zijn als een nieuwe fiets. Een tweedehands Flyer Gotour is dus zeker geen gekke optie!

  Flyer Gotour Kopen

  Wil jij een Flyer Gotour kopen? Bij Roto Tweewielers ben jij voorzien van een perfect koopproces. Jij voorziet jezelf niet alleen van de perfecte Flyer Gotour voor jouw fietstochten, maar voorziet jezelf ook van antwoord op al jouw vragen. Loop jij schade op aan je fiets, dan hebben we de juiste kennis in huis om hem succesvol te reperaren. Wacht dus niet langer en bestel direct!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  5