https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Flyer Upstreet 5

  De Flyer Upstreet 5 is één van de meest spraakmakende modellen van het bekende Zwitserse e-bikemerk Flyer. Deze Flyer Upstreet 5 kan bekroond worden als een echte bestseller. Deze titel heeft het niet zo maar: de Flyer Upstreet 5 zit vol met voordelen die elke fietsliefhebber graag zal ervaren. In ons uitgebreide assortiment vind je natuurlijk deze Flyer Upstreet terug. Neem direct een kijkje!

  12 producten

  Waarom de Flyer Upstreet 5?

  De Flyer Upstreet 5 kan gezien worden als de kroonparel van Flyer. Deze tweewieler is geschikt in veel verschillende omgevingen: of jij je Flyer Upstreet nou gebruikt om naar werk te komen, of om door wilde natuurgebieden te fietsen, deze fiets weet jou te allen tijde van steun te overzien. Dit doet het niet alleen op praktische wijze: comfort staat ook erg hoog bij de Upstreet 5. Daarnaast zijn er verschillende handige tools geïntegreerd in deze fiets, zoals:

  • FIT Display: hiermee hou jij je gegevens in de gaten tijdens het fietsen. Voor de echte liefhebber ideaal, want een constant tempo aanhouden is natuurlijk je doel.
  • Schakelingmogelijkheden: als jij ervan houdt om in verschillende omstandigheden te fietsen, is schakelen erg belangrijk. Met de Flyer Upstreet gebeurt dit automatisch, door een handeling in je FIT Display. Je hoeft dus geen overige hendels te gebruiken.
  • SIB-integratie: een essentieel onderdeel van een elektrische fiets is natuurlijk de batterij. Met de SIB-integratie zorg jij gemakkelijk voor het juiste onderhoud van dit onderdeel. De batterij is stevig opgeborgen, maar makkelijk te ontkoppelen om deze op te laden.
  • En nog veel meer!

  Handige tools voor jouw Flyer Upstreet

  Hier bij Roto Tweewielers zorgen we voor een ultieme, allround fietservaring. Dit betekent dat we je niet alleen van topmodellen zoals de Flyer Upstreet voorzien, maar dat we ook veel mogelijke uitbreidingen of accessoires voor jouw fiets aanbieden. Zo vind je bij ons natuurlijk veel verschillende tweewielers, zowel nieuw als tweedehands, maar ook tools voor de veiligheid of het comfort van jouw fietservaring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietshelmen, fietsspiegels en extra zadels, maar ook aan uitbreidingen zoals fietsendragers. Van de Flyer Upstreet moet ultiem genoten worden: dit doe je door je accessoires slim bij elkaar te kiezen. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde uitbreidingen nodig, maar des te handiger het is dat je ze hier los van elkaar kopen kunt!

  Flyer Upstreet 5 kopen bij Roto Tweewielers!

  Ben jij van plan een Flyer Upstreet 5 te kopen? Dan ben je bij Roto Tweewielers aan het juiste adres! Wij bieden uitgebreide hulp bij het gehele koopproces van jouw Flyer Upstreet. Onze medewerkers hebben antwoord op al jouw vragen wat betreft deze tweewieler, en weten ook precies het nodige advies te geven over of jij voor een nieuwe of een tweedehandsfiets moet gaan. Bij ons kun je overigens niet alleen fietsen bestellen, maar ook je fiets laten repareren. Loop jij schade op, dan garanderen wij je van de nodige hulp. Bestel direct en ervaar zo snel mogelijk de voordelen van een Flyer Upstreet!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  12