https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Gazelle Grenoble

  Wie zegt dat fietsen met een lage instap niet stoer kunnen zijn, die heeft de Gazelle Grenoble nog niet gezien. Dankzij het brede frame en de brede banden krijgt deze fiets meteen een betrouwbare en stoere uitstraling. En of de Grenoble betrouwbaar is! Dit elektrische model is écht van alle markten thuis. De fiets is verkrijgbaar in een krachtige donkergrijze kleur. Een tijdloze kleur waar je niet snel op uitgekeken raakt. Je leest op deze pagina nog veel meer over de Gazelle Grenoble en alle eigenschappen en voordelen die bij deze fiets komen kijken.

  7 producten

  Kenmerken Gazelle Grenoble

  Een van de belangrijkste kenmerken van de Gazelle Grenoble is de lage instap. Hier komen we verderop op deze pagina nog even op terug. Een ander kenmerk dat opvalt bij de Gazelle Grenoble is de ingebouwde Bosch middenmotor. Deze geeft jou alle zekerheid en ondersteuning die je nodig hebt. Over zekerheid gesproken, deze fiets beschikt over hydraulische remmen. Zo kan je rustig afremmen en ben je (bij juist gebruik) verzekerd van minder onderhoud aan dit onderdeel van jouw fiets. Dankzij het brede oppervlak van de banden fiets je stabiel en veilig. Allemaal kenmerken die dit model van Gazelle écht uniek maken.

  Hierom moet je kiezen voor de Grenoble

  De kenmerken die we hierboven al benoemden maken de Gazelle Grenoble op zich al tot een unieke fiets die bij veel verschillende mensen in de smaak valt. Met name bij diegene die graag snel op- en afstappen. Kom jij onderweg veel stoplichten tegen? Dan is het wel zo prettig om direct te kunnen reageren op een rood of groen stoplicht. Als dit telkens veel moeite kost, dan fiets je niet prettig naar bijvoorbeeld jouw werk. Met deze Gazelle heb jij hier geen last van.

  Daarnaast biedt dit model ook uitkomst voor ouderen en mensen die moeite hebben met op- en afstappen. Dankzij de lage instap zit je voortaan met meer zelfvertrouwen op de fiets. Maak je geen zorgen meer om onverwachte situaties. Met Grenoble van Gazelle ben jij helemaal in control.

  Gazelle Grenoble elektrisch

  De Gazelle Grenoble is een elektrische fiets die ondersteuning biedt op verschillende niveaus. Je kunt de ondersteuning zelf bepalen door deze eenvoudig in te stellen op het bedieningspaneel. Kies uit: geen ondersteuning, ECO, tour, sport en turbo. Dankzij de krachtige aandrijving zijn heuvels geen probleem. Je fietst hier lachend tegenop. Ook tegenwind houdt jou niet langer tegen. Probeer de Gazelle Grenoble zelf en ervaar de voordelen.

  Gazelle Grenoble testrit

  Je kunt de Gazelle Grenoble d.m.v. een testrit uitproberen. Zo weet je zeker dat dit dé fiets is voor jou. Bij Roto is een testrit helemaal gratis. Maak een afspraak bij onze showroom en kom langs. Onze adviseurs kunnen jou na de testrit alles vertellen over de fiets en kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Je doet er goed aan om de testrit via onze website of telefonisch in te plannen, want het is meestal erg druk in de winkel. Wij nemen graag alle tijd voor jou, om je zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij jou om vooraf een afspraak in te plannen. Tot snel!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  7