https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Giant Dailytour

  De Giant DailyTour is meer dan zomaar een (elektrische) fiets. Deze fiets beschikt namelijk over de allernieuwste technologie en een stijlvolle uitstraling, waar je zeker mee gezien wil worden. Dit model is zeer geschikt voor diegene die dagelijks een langere afstand af moeten leggen, naar bijvoorbeeld werk. Hiermee doet de Giant DailyTour zijn naam dan ook echt eer aan. Het is de perfecte fiets voor dagelijks gebruik, maar ook voor langere fietstochten. Denk bijvoorbeeld aan een fietsvakantie, of een dagje weg.

  6 producten

  De Giant DailyTour is een fiets voor menig fietsliefhebber. Dankzij het gestroomlijnde ontwerp fietst jij met trots een rondje extra door de buurt. Want deze fiets, die mag gezien worden. Lees hier meer over de Giant DailyTour en maak kennis met een nieuwe generatie onder de e-bikes.

  Giant DailyTour E+2

  De Giant DailyTour E+2 is een uitstekend voorbeeld van hoe de toekomst van de e-bike eruit komt te zien. Uitstraling wordt steeds belangrijker, zonder dat dit ten koste mag gaan van de techniek. Hierin is Giant met de DailyTour zeker in geslaagd! De accu is meestal niet het meest fraaie onderdeel van een elektrische fiets, dus dat deze niet opvalt, is voor veel mensen een groot pluspunt. De fiets heeft een krachtig noch minimalistische uitstraling. Hierdoor past dit model bij diverse fietsers. Lees hieronder meer over de verdere voordelen van de Giant DailyTour e-bike.

  Voordelen van de Giant DailyTour

  De Giant DailyTour beschikt over diverse voordelen waaronder de dag- en nachtverlichting. Hierdoor weet jij zeker dat je altijd goed zichtbaar bent. Zo kun jij met een vertrouwd gevoel de weg op. Want zeg nu zelf, veilig deelnemen aan het verkeer is natuurlijk ontzettend belangrijk. Daarnaast beschikt dit model over een aluminium frame. Dit materiaal heeft als voordeel dat het niet kan roesten. Hierdoor blijft jouw fiets langer mooi en kun je nog vele kilometers afleggen.

  De Giant DailyTour is de enige fiets met: hybrid cycling technology. Deze gloednieuwe technologie zorgt ervoor dat de fiets zich aanpast aan jou. Je hoeft dus niet handmatig de ondersteuning in te stellen, want dit doet de fiets helemaal zelf. Jij hoeft je alleen maar te focussen op al het moois om jou heen.

  Uitvoeringen Giant DailyTour

  Binnen de collectie Giant DailyTour vind je verschillende soorten fietsen. Er is keuze uit een fiets met een lage instap en een hoge instap. Maar ook de reden voor het kopen van de fiets speelt binnen het maken van deze keuze een grote rol. Koop jij deze fiets namelijk voor enkel woon-werkverkeer, dan zitten hier andere eisen en wensen aan verbonden dan wanneer je een fiets zoekt voor bijvoorbeeld wedstrijden. Om jou hier verder in te begeleiden, nodigen wij jou graag uit bij ons in de winkel. In het mooie Deventer staan onze collega’s voor jou klaar, om al jouw vragen te beantwoorden.

  Giant DailyTour kopen

  Ga samen met onze experts op zoek naar de Giant DailyTour die perfect aansluit op uw verwachtingen. Het is bij het kopen van een fiets altijd belangrijk om ook even een testrit te maken, want dit doe je ten slotte ook bij het kopen van een nieuwe auto, toch? Daarom adviseren wij een afspraak te maken voor een testrit, om zo zelf te ervaren welke Giant fiets het beste bij jou past. Dit hoeft niet per se bij ons in de winkel, maar kan ook bij jou thuis!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  6