https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Giant Entour

  De Giant Entour fiets is een populaire keuze onder fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele, betrouwbare en stijlvolle fiets voor lange afstanden of natuurlijk voor het woon-werkverkeer. Deze Giant Entour kent verschillende voordelen, die we graag even met je doorlopen op deze pagina. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je de fiets koopt die het beste aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Lees dus snel verder en kom erachter of de Giant Entour dé fiets is voor jou.

  4 producten

  Giant Entour smart assist technologie

  De Giant Entour is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame dat is ontworpen om de rijervaring te verbeteren door trillingen te absorberen en de rijder te helpen energie te besparen. Nog een handige functie waar deze fiets over beschikt is de smart assist technologie. Deze technologie meet hoeveel kracht er wordt uitgeoefend op de pedalen en hoeveel motorische ondersteuning hierbij gewenst is, voor de optimale fietservaring. Ook hierdoor fiets je ontspannen langere afstanden en arriveer je op kantoor, zonder te transpireren.

  Giant Entour veringen

  Verder is de Giant Entour uitgerust met een geavanceerd veersysteem dat zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. Dit veersysteem is ook ontworpen om de prestaties van de fiets te verbeteren door de rijder te helpen om makkelijker te klimmen en te dalen. De Giant Entour is ook voorzien van hoogwaardige Shimano versnellingen die de rijder in staat stellen om gemakkelijk te schakelen tussen verschillende versnellingen, wat betekent dat de fiets geschikt is voor zowel heuvelachtige als vlakke routes. Deze versnellingen zijn ook ontworpen om de prestaties van de fiets te verbeteren door de rijder te helpen om makkelijker tegen steile hellingen op te fietsen.

  Giant Entour remmen

  Wat betreft de remmen, is de Giant Entour uitgerust met hydraulische schijfremmen die zorgen voor een krachtige en betrouwbare remkracht, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Deze remmen zijn ook ontworpen om de prestaties van de fiets te verbeteren door de rijder te helpen om sneller te remmen en te sturen. Ten slotte is de Giant Entour voorzien van stijlvolle, hoogwaardige afwerking die de fiets een stijlvol en modern uiterlijk geeft. De fiets is verkrijgbaar in een reeks kleuren en maten, wat betekent dat er ook voor jou een passende optie te vinden is.

  Giant Entour kopen

  Al met al biedt de Giant Entour een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en stijl. Het lichtgewicht aluminium frame, geavanceerde veersysteem en een Yamaha-motor maken de fiets geschikt voor lange afstanden en heuvelachtige routes. De hydraulische schijfremmen en comfortabele veringen zorgen voor een veilige en comfortabele rit. Bovendien biedt de stijlvolle afwerking van de fiets een professioneel en modern uiterlijk. Al met al is de Giant fiets een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele fiets voor lange afstanden. Plan snel een GRATIS proefrit bij onze showroom en ervaar de voordelen zelf.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  4