https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Kalkhoff Endeavour

  Maak kennis met de Kalkhoff Endeavour. Deze populaire trekkingfiets van het merk Kalkhoff is een parel binnen onze collectie. Niet alleen is deze fiets zeer geschikt voor forenzen, die dagelijks fietsen naar het werk, maar ook voor mensen die graag langere afstanden fietsen hebben veel baat bij deze veelzijdige e-bike. Op deze pagina vertellen we je meer over de Kalkhoff Endeavour, zodat jij erachter kunt komen of dit een fiets is die past bij jou. Ben jij op zoek naar een e-bike en wil je meer weten over de Kalkhoff Endeavour? Lees dan snel verder!

  3 producten

  Kalkhoff Endeavour 3 b move

  We zoomen in op de Kalkhoff Endeavour 3 b move. Dit model beschikt over alle kenmerken die je nodig hebt om op een comfortabele manier langere afstanden te fietsen. De acht verschillende versnellingen bieden je de ondersteuning die je nodig hebt tijdens jouw rit. Kom je onderweg een heuvel tegen? Geen probleem! Dankzij deze versnellingen en de krachtige aandrijving van de Bosch motor kom jij zonder problemen boven. Ga je de heuvel af, dan kun je rekenen op de hydraulische schijfremmen die ervoor zorgen dat je veilig af kunt remmen. Het voordeel van dit type remschijven is dat ze weinig onderhoud nodig hebben en beschikken over een lange levensduur. De Kalkhoff 3b move heeft een veringssysteem dat zorgt dat hobbels en drempels goed worden opgevangen. Dit vermindert de belasting op jouw armen en schouders, waardoor je comfortabeler op de fiets zit.

  Dit maakt de Kalkhoff Endeavour populair

  Naast de eerder benoemde kenmerken zijn er nog een aantal specificaties die de Kalkhoff Endeavour zo populair maken. Een daarvan is dat de accu volledig is geïntegreerd in het frame. De meeste mensen verkiezen een geïntegreerde accu boven een losse variant. Dit is in feite een kwestie van smaak, maar het overgrote deel van de fietsliefhebbers is fan van dit merk om hun innovatieve ontwerp. Daarnaast brengen de accu’s van Kalkhoff je verder. Tot maar liefst 120 km per accu! Je moet wel een heel fanatiek fietser zijn wil je deze afstand ononderbroken af kunnen leggen. De Kalkhoff Endeavour laad je eenvoudig op, doordat je de accu zowel los als in de fiets op kunt laden. Aangekomen op de plaats van bestemming? Dan kun je dus op meerdere manieren ervoor zorgen dat jouw fiets weer klaar is voor het vervolg van de rit.

  Kalkhoff Endeavour kopen

  Ben je enthousiast geworden en denk je eraan om de Kalkhoff Endeavour te kopen? Dan kan dit bij ons zowel via deze pagina als bij ons in de winkel. Maak bijvoorbeeld eerst een gratis proefrit. Deze kun je heel eenvoudig inplannen via onze website of door ons even op te bellen. Na het maken van de proefrit vertellen wij je meer over de fiets en kun je deze rustig vergelijken met andere Kalkhoff modellen in onze showroom. Gelukkig hebben wij een betrouwbare voorraad, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Tot snel, bij Roto Tweewielers!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  3