https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Pegasus Premio

  Met deze Pegasus premio evo 10 lite heb je een complete elektrische fiets, met een krachtige motor. Niet alleen is dit een hele complete fiets, maar ook in vergelijking met andere fietsen is dit een hele betaalbare fiets als je alle specificaties naast elkaar legt. In verhouding tot vergelijkbare modellen biedt deze Duitse krachtpatser alles wat je nodig hebt voor het maken van de mooiste fietstochten. Meer informatie over de voordelen ven de Pegasus premio evo 10 lite vind je hieronder. Ontdek wat deze fiets zo uniek maakt en waarom het wel of juist niet de perfecte fiets is voor jou.

  2 producten

  Pegasus premio

  De Pegasus premio is een fiets die van alle gemakken is voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een krachtige motor van het betrouwbare merk Bosch. Met deze motor weet je zeker dat je voldoende ondersteuning hebt tijdens iedere fietstocht. Geen storm of heuvel is nog een probleem, waardoor jij niet uitgeput verschijnt op de eindbestemming. De accu is op een stijlvolle wijze weggewerkt in het frame, waardoor de fiets een moderne en stijlvolle uitstraling krijgt. Verder is de fiets verkrijgbaar in zwart en in het wit. Dankzij het digitale display kun je tijdens het fietsen precies aflezen hoe hard je fietst en hoe vol de accu nog is. Kortom, de Pegasus premio evo 10 lite biedt alles wat je zoekt op het gebied van design, ondersteuning en comfort.

  Pegasus premio evo 10 lite 625wh

  Wil je zoveel mogelijk kilometers kunnen maken op een accu, dan kies je voor de Pegasus premio evo 10 lite met 625wh. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een accu met een lager vermogen, wat ook een voordeligere prijs biedt. Je kunt de Pegasus premio zelf aanpassen, waardoor de fiets helemaal voldoet aan jouw wensen. Misschien ben je van plan om fiets alleen te gebruiken voor naar het werk en is deze afstand relatief kort, dan heb je misschien een minder grote accu nodig. Maar wil jij de fiets meenemen op vakantie of is jouw werk verder weg? Dan kun je overwegen om te kiezen voor een grotere accu. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de prijs van de Pegasus premio evo 10 lite. Ben je benieuwd wat voor verschil dit kan maken, dan kun je natuurlijk altijd eerst een offerte aanvragen.

  Pegasus premio evo 10 lite kopen

  Voor je besluit de Pegasus premio evo 10 lite of andere Pegasus fiets te kopen bieden we je graag een GRATIS proefrit aan bij onze showroom. Hierdoor ervaar je zelf hoe dit model van Pegasus rijdt. Onze adviseurs kunnen dan direct al jouw vragen beantwoorden. Ben je van plan om jouw oude fiets te verkopen of weg te gooien? Wacht daar dan nog heel even mee. Als het even lukt vragen we je namelijk om jouw oude fiets mee te nemen. Ruil je deze in dan kun je namelijk een mooie korting ontvangen op jouw nieuwe fiets. Voor meer informatie hierover, verwijzen we je graag door naar de winkel.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  2