https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Proefrit aanvragen

  "*" geeft vereiste velden aan

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Pegasus Ravenna EVO 5 Belt

  Dit product is momenteel niet op voorraad.

  Pegasus is maker van Duitse kwaliteitsfietsen en is in Duitsland marktleider. De fietsen van Pegasus onderscheiden zicht door een rijke en kwalitatief royale uitrusting en dit voor gunstige prijzen.

   

  De Ravenna Evo 5 Belt is standaard voorzien van een Bosch Performance Line motor, 400Wh accu, schijfremmen, onderhoudsvriendelijke Belt en comfortzadel en-handvatten.

  Geniet elke dag weer van fietstochten met de Ravenna EVO 5 Belt. Zowel optisch als technisch is de Ravenna EVO 5 zeer compleet. Volledig geïntegreerd verdwijnt de gebundelde energie in de Bosch PowerTube accu in de onderbuis. Wat overblijft is een bijzonder clean design met de beste rijeigenschappen. Nieuw is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 625 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 200 km. De Bosch performanceline ondersteuning is krachtig, stil en vloeiend. Voor maximale zekerheid onder alle omstandigheden zorgen de Shimano hydraulische schijfremmen, die over een grote remkracht beschikken en toch goed te doseren zijn. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Hoogwaardige Schwalbe Marathon Plus banden zorgen voor een optimale wegligging en beschermen door een sterke anti-lek laag tegen lekkages. Uitgerust met de nieuwste aandrijftechniek, het modernste frame design en de beste onderdelen laat de Ravenna EVO 5 je dagelijks genieten.

  Color

  silver/black matt

  Size

  50 cm D, 55 cm D, 60 cm D

  Extra Omschrijving 2

  aluminium

  Maat

  50 cm

  Kleur

  silver/black matt

  Modeljaar

  2022

  Model

  Ravenna EVO 5 Belt NL

  Wielmaat

  28"

  Aantal versnellingen :

  5 naafversnelling met vrijloop

  Motor Type

  Bosch Performance Line 65nm

  Motor Plaats

  Midden

  Motor Merk

  Bosch

  Plaats Accu

  Frame

  Type Rem

  hydraulische schijfremmen

  Versnellingen merk/ type

  shimano Nexus 5

  Versnellingen soort

  Naaf

  Aandrijving

  Belt

  Verliching

  Op accu bediening via display

  Vering

  Ja

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!