https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Pegasus Siena Belt

  De Pegasus Siena Belt is een kwalitatief hoogwaardige stadsfiets die is ontworpen voor comfort en gemak. Of je nu naar je werk gaat of gewoon een leuke rit wilt maken, de Siena Belt biedt alles wat je nodig hebt voor een aangename rit. Om je alvast een beter beeld te geven nemen we hieronder de belangrijkste eigenschappen met je door. Als je meer wilt weten over de Pegasus Siena Belt, dan vragen we je om contact op te nemen met een van onze fietsspecialisten in de winkel. Bij Roto Tweewielers staat een vrijblijvend en eerlijk advies namelijk altijd voorop.

  2 producten

  Verschillende uitvoeringen van de Pegasus Siena Belt

  Op deze pagina vind je verschillende uitvoeringen van de Pegasus Siena Belt. Elke met unieke eigenschappen en een op opzichzelfstaand ontwerp. Binnen deze lijn van dit hoog gewaardeerde fietsenmerk, heb je dus nog voldoende keuzemogelijkheden. Ook hierbij helpen onze adviseurs je graag bij het maken van de keuze voor de juiste fiets. Dit kan afhankelijk zijn van: de fietsafstanden, jouw eigen persoonlijke voorkeuren, jouw persoonlijke stijl of simpelweg jouw lichaamslengte bijvoorbeeld.

  Eigenschappen van de Pegasus Siena Belt

  Maar wat is nu eigenlijk zo bijzonder aan de Pegasus Siena Belt? Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de Siena Belt een riemaandrijving in plaats van een kettingaandrijving. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te worstelen met een vieze ketting en dat je ook nooit meer hoeft te denken aan het smeren hiervan. Ideaal als je op zoek bent naar een fiets die weinig onderhoud vereist. De riemaandrijving is ook nog eens geruisloos, wat betekent dat je altijd kunt genieten van een soepele en efficiënte rit.
  Maar de Siena Belt is niet alleen comfortabel en gemakkelijk in onderhoud, het is ook nog eens een zeer efficiënte fiets. Dankzij de riemaandrijving en de 7 versnellingen, kun je gemakkelijk door elk terrein heen fietsen, of je nu heuvels op of af moet of door een stad met veel stoplichten moet. Met de handige terugtraprem, kun je altijd snel en gemakkelijk remmen. Natuurlijk beschikt deze fiets ook over een motor van hoge kwaliteit, namelijk een Bosch Active Line Plus motor.

  Pegasus Siena Belt kopen bij Roto Tweewielers

  Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele, efficiënte en gemakkelijk te onderhouden fiets, is de Pegasus Siena Belt een uitstekende keuze. En als je deze fiets wilt kopen bij een betrouwbare, ervaren verkoper met uitstekende service, dan is Roto de plek waar je moet zijn. Ben je van plan om de Pegasus Ravenna Evo of andere Pegasus fiets te kopen? Plan dan snel een proefrit via onze website. Wij staan voor je klaar in onze showroom en adviseren je graag over onze hoge kwaliteit fietsen. Heb jijzelf nog een oude fiets? Neem deze dan zeker mee of vraag of wij deze voor je kunnen ophalen. Want ruil jij jouw fiets in? Dan kan dat zomaar een mooie korting opleveren op jouw nieuwe fiets!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  2