https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Proefrit aanvragen

  "*" geeft vereiste velden aan

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Pegasus Siena E7F Belt 2024

  2899

  Proefrit aanvragen
  Of: Offerte opvragen met of zonder inruil

   Pegasus is maker van Duitse kwaliteitsfietsen en is in Duitsland marktleider. De fietsen van Pegasus onderscheiden zicht door een rijke en kwalitatief royale uitrusting en dit voor gunstige prijzen.

   

  De Siena is al jaren het meest verkochte model van Pegasus. Dat is niet zonder reden, ten opzichte van andere modellen is deze E-Bike veel stabieler en hierdoor is het veel prettiger fietsen. Daarnaast is de fiets gewoon royaler uitgerust dan vele andere modellen in dezelfde prijsklasse.

   

  Het model 2023 van de Pegasus Siena is voorzien van een volledig in het frame geïntegreerde bagagedrager. Naast dat dit erg fraai staat vergroot dit de stabiliteit, zeker bij het fietsen met bagage.

   

  Standaard voorzien van een 400Wh accu, Belt aandrijving en hydraulische schijfremmen.

   

   

   

  Geniet elke dag weer van fietstochten met de Pegasus Siena Belt. Zowel optisch als technisch is de Siena serie erg compleet. De volledig in het frame geïntegreerde bagagedrager zorg voor stabiliteit en een mooie uitstraling. Wat overblijft is een bijzonder clean design met de beste rijeigenschappen. Nieuw is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 500 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 120 km. De Bosch Active Line plus ondersteuning is krachtig, stil en vloeiend. Door de snaar aandrijving voelt het geheel soepel en direct aan. Voor maximale zekerheid onder alle omstandigheden zorgen de hydraulische schijfremmen, die over een grote remkracht beschikken en toch goed te doseren zijn. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Hoogwaardige Schwalbe Marathon Plus banden zorgen voor een optimale wegligging en beschermen door een sterke anti-lek laag tegen lekkages. Uitgerust met de nieuwste aandrijftechniek, het modernste frame design en de beste onderdelen laat de Pegasus Siena Belt met Disk je dagelijks genieten.

  Color

  Black Matt

  Extra Omschrijving 1

  E-Trekking & E-City

  Size

  H55, H60, H65, M

  Modeljaar

  2023

  Motor Type

  Active Line Plus 50nm

  Motor Plaats

  Midden

  Motor Merk

  Bosch

  Plaats Accu

  Drager

  Type Rem

  hydraulische schijfremmen

  Versnellingen merk/ type

  shimano Nexus 7

  Versnellingen soort

  Naaf

  Aandrijving

  Belt

  Verliching

  Op accu bediening via display

  Vering

  Ja

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!