https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Pegasus Siena

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare e-bike die jou van A naar B brengt? Dan is de Pegasus Siena een erg geschikt model voor jou. Met de Pegasus Siena weet de fietsengigant Pegasus wederom een erg goede fiets op de markt te brengen. De Pegasus Siena is voorzien van alles wat je in een fiets nodig hebt: comfort vanwege een goede ondersteuning, een duidelijk overzicht van specificaties voor tijdens het fietsen en een sterke motor. Je bent niet de enige die enthousiast wordt van deze combinatie van eigenschappen, want de Pegasus Siena is één van de meest populaire e-bikes van het moment. Wil jij ook van deze voordelen genieten? Bestel jouw tweewieler direct, hier bij Roto Tweewielers!

  10 producten

  Waarom de Pegasus Siena?

  Vandaag de dag zijn er zo veel elektrische fietsen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het maken van een keuze wordt hierdoor steeds lastiger. Wat betreft de Pegasus Siena is het goed om te weten dat deze fiets is ontworpen met het idee om ergonomisch een goede fiets neer te zetten. En dat is gelukt! De Siena is voorzien van veel verschillende specificaties die zorgen voor een hoog comfort. Met sommige fietsen merk je dat je na een aantal kilometers last krijgt van je rug; met de Pegasus Siena is dit niet het geval. We benoemen graag een paar specificaties die ervoor zorgen dat dit zo is!

  • Het stuur: deze is aanpasbaar in hoogte. Zodra jij de perfecte hoogte voor je stuur gevonden hebt, biedt je stuur je handen en polsen de exacte comfort waar jij naar op zoek bent.
  • Het frame: de fietsen van Pegasus zijn erg licht van gewicht. Dit is erg handig, want hierdoor hoef je weinig moeite te doen om je tweewieler met de hand mee te nemen, wanneer je ervoor kiest om een stukje te wandelen in plaats van fietsen.
  • Het zadel: het zadel op de Siena is gemaakt door Pegasus zelf. Zoals je merkt, ligt bij dit merk de nadruk enorm op comfort. Dit komt ook in het zadel naar voren, waardoor je niet snel last van zadelpijn zal krijgen.

  Veiligheid van de Pegasus Siena

  Uiteraard is het heel fijn dat de nadruk bij Pegasus op comfort ligt, maar een ander onderdeel waarin de Pegasus Siena ook weet te schitteren is misschien nog wel veel belangrijker: veiligheid. Deze e-bike is voorzien van veel verschillende handigheden die ervoor zorgen dat jij veilig deelneemt aan het verkeer. Zo zijn de pedalen voorzien van een ruwe antislip laag, is de fiets op verschillende plekken voorzien van reflecterend materiaal en geniet je van een heldere lamp die jou zichtbaar maakt in het donker. Echter blijft het belangrijk om te noemen dat de grootste factor van veiligheid in het verkeer bij jezelf ligt: de Siena helpt, maar zorg ervoor dat jij je ook veilig gedraagt.

  Pegasus Siena kopen bij Roto Tweewielers

  Wil jij een Pegasus Siena kopen? Roto Tweewielers is de fietsspecialist die jij nodig hebt! Bij ons vind je veel verschillende tweewielers, van verschillende merken in variërende modellen. Maar dit is niet alles wat je van Roto Tweewielers kunt verwachten: wij verkopen niet alleen fietsen, we zijn ook jouw specialist voor wanneer jij schade oploopt. Zo denken we met je mee over de meest voordelige oplossing en voorzien we je te allen tijde van de perfecte fietservaring. Wil jij dit ook ervaren? Wacht dan niet langer en bestel de Pegasus Siena direct!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  10