https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Pegasus Siena

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare e-bike die jou van A naar B brengt? Dan is de Pegasus Siena een erg geschikt model voor jou. Met de Pegasus Siena weet de fietsengigant Pegasus wederom een erg goede fiets op de markt te brengen. De Pegasus Siena is voorzien van alles wat je in een fiets nodig hebt: comfort vanwege een goede ondersteuning, een duidelijk overzicht van specificaties voor tijdens het fietsen en een sterke motor. Je bent niet de enige die enthousiast wordt van deze combinatie van eigenschappen, want de Pegasus Siena is één van de meest populaire e-bikes van het moment. Wil jij ook van deze voordelen genieten? Bestel jouw tweewieler direct, hier bij Roto Tweewielers!

  10 producten

  Vandaag de dag zijn er zo veel elektrische fietsen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het maken van een keuze wordt hierdoor steeds lastiger. Wat betreft de Pegasus Siena is het goed om te weten dat deze fiets is ontworpen met het idee om ergonomisch een goede fiets neer te zetten. En dat is gelukt!

  De Siena is voorzien van veel verschillende specificaties die zorgen voor een hoog comfort. Met sommige fietsen merk je dat je na een aantal kilometers last krijgt van je rug; met de Pegasus Siena is dit niet het geval. We benoemen graag een paar specificaties die ervoor zorgen dat dit zo is!

  • Het stuur: deze is aanpasbaar in hoogte. Zodra jij de perfecte hoogte voor je stuur gevonden hebt, biedt je stuur je handen en polsen de exacte comfort waar jij naar op zoek bent.
  • Het frame: de fietsen van Pegasus zijn erg licht van gewicht. Dit is erg handig, want hierdoor hoef je weinig moeite te doen om je tweewieler met de hand mee te nemen, wanneer je ervoor kiest om een stukje te wandelen in plaats van fietsen.
  • Het zadel: het zadel op de Pegasus Siena is gemaakt door Pegasus zelf. Zoals je merkt, ligt bij dit merk de nadruk enorm op comfort. Dit komt ook in het zadel naar voren, waardoor je niet snel last van zadelpijn zal krijgen.

  Veiligheid van de Pegasus Siena

  Uiteraard is het heel fijn dat de nadruk bij Pegasus op comfort ligt, maar een ander onderdeel waarin de Pegasus Siena ook weet te schitteren is misschien nog wel veel belangrijker: veiligheid. Deze e-bike is voorzien van veel verschillende handigheden die ervoor zorgen dat jij veilig deelneemt aan het verkeer. Zo zijn de pedalen voorzien van een ruwe antislip laag, is de fiets op verschillende plekken voorzien van reflecterend materiaal en geniet je van een heldere lamp die jou zichtbaar maakt in het donker. Echter blijft het belangrijk om te noemen dat de grootste factor van veiligheid in het verkeer bij jezelf ligt: de Siena helpt, maar zorg ervoor dat jij je ook veilig gedraagt.

  Nog meer voordelen van de Pegasus Siena fietsen

  Naast het stuur, frame, zadel en de veiligheid van de Pegasus Siena fietsen, biedt het nog meer voordelen zoals de variatie in modellen. Voor als je op zoek bent naar een klassieke stadsfiets of een e-bike met elektrische trapondersteuning, kun je terecht bij Pegasus Siena fietsen. Hierdoor past er bij elke fietsbehoefte een Pegasus Siena fiets. De fietsen zijn ontworpen met comfort in gedachten. Ze bieden een rechtopstaande zithouding die de druk van de rug, nek en polsen vermindert. Met aandacht voor detail en duurzaamheid in elk aspect van het ontwerp, zijn de fietsen ontwikkeld om lang mee te gaan.

  Pegasus Siena kopen bij Roto Tweewielers

  Wil jij een Pegasus Siena kopen? Het is aan te raden om te letten op de grootte van de fiets. Door de diversiteit in modellen, is er ook verschil in framgroottes. Kies de fiets die past bij jouw lengte en lichaamsbouw. Kom langs voor een proefrit om te ontdekken welke Pegasus Siena het beste bij jou past. Roto Tweewielers is de fietsspecialist die jij nodig hebt! Bij ons vind je veel verschillende tweewielers, van verschillende merken in variërende modellen. Maar dit is niet alles wat je van Roto Tweewielers kunt verwachten: wij verkopen niet alleen fietsen, we zijn ook jouw specialist voor wanneer jij schade oploopt. Zo denken we met je mee over de meest voordelige oplossing en voorzien we je te allen tijde van de perfecte fietservaring.

  Wil jij dit ook ervaren? Wacht dan niet langer en bestel de Pegasus Siena direct! Op basis van de ervaring die we in ruim 20 jaar hebben opgedaan, blijven we onze service en kennis uitbreiden. Wij staan voor je klaar met onze klantenservice en natuurlijk bij ons in de winkel In Deventer voor meer informatie en eventuele vragen.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  10