https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Sparta C-Grid

  De Sparta c-Grid serie is dé uitkomst voor diegene die op zoek is naar een betaalbare, maar hoogwaardige elektrische fiets. Je kunt de Sparta c-Grid onderscheiden in twee modellen. Hieronder lees je alles over deze twee modellen en de verschillen hiertussen. Ondanks de relatief voordelige aanschafwaarde van deze fiets, krijg je veel waar voor jouw geld. De Sparta c-Grid beschikt over een Bosch active line middenmoter. Deze motor zie je niet, want deze is fraai weggewerkt in het frame. Doordat het frame breder is, heeft de fiets een krachtig aanzien. Dit past perfect bij de uitstraling die wij van Sparta gewend zijn!

  2 producten

  Daarnaast beschikt de Sparta c-Grid over nog een aantal specificaties die deze fiets tot een absolute winner maken. Wij lichten hieronder alle voordelen per model toe, waardoor je hopelijk al een goed beeld krijgt van deze fiets. Toch zijn wij ervan overtuigd dat je een rondje moet fietsen om écht te kunnen bepalen of deze fiets bij jou past. Daarvoor kan jij naar onze showroom toekomen, of wij komen binnen een straal van 20 km naar jou. Dat is één van de zekerheden van Roto Tweewielers!

  Sparta c-Grid Ultra

  Onze persoonlijke favoriet binnen deze serie is de Sparta c-Grid Ultra. Deze fiets heeft het eigenlijk allemaal, maar dan voor een relatief lage prijs. Wanneer je deze fiets vergelijkt met andere modellen, zul je al snel zien dat je meestal meer betaald voor deze uitstraling en eigenschappen. Een van de unieke onderdelen van de Sparta c-Grid Ultra is: de riemaandrijving. Door te kiezen voor een fiets met riemaandrijving, in plaats van een ketting, bespaar jij jezelf veel onderhoud. Een riemaandrijving hoeft niet gesmeerd te worden en zal niet roesten. Hierdoor gaat de aandrijving ook nog eens vier keer langer mee dan de klassieke fietsketting. Deze variant op de Sparta c-Grid is verkrijgbaar in de kleuren: olijf of donker bruin/rood.

  Sparta c-Grid Energy

  Hiernaast bieden wij ook de Sparta c-Grid Energy aan. Deze uitvoering is iets minder luxe, maar daarom niet minder kwalitatief. Deze variant op de Sparta c-Grid beschikt niet over riemaandrijving, maar over een kettingaandrijving. Wel is de ketting netjes weggewerkt binnen de kettingkast. Dit geeft de fiets wel die stijlvolle uitstraling en de kettingkast beschermt de fietsketting tegen beschadigingen. Ook de kleuren verschillen met de andere variant, want de Sparta c-Grid energy is verkrijgbaar in: donker bruin/rood of in een knallende oranje uitvoering.

  Andere voordelen van de Sparta c-Grid

  Beide uitvoeringen beschikken daarnaast over een veerondersteuning bij de voorvork, waardoor je minder schokken ervaart tijdens het fietsen. Dit komt vooral van pas wanneer je veel in de stad fietst en over wegen rijdt die bestaan uit bijvoorbeeld klinkers of andere ongelijke stenen. Niet alleen de veerondersteuning zorgt voor een comfortabele fietsrit. De Sparta c-Grid is ook nog eens ideaal voor mensen die snel last hebben van hun rug. Door de optimale houding, zul je hier met dit model geen last van ervaren. Geen last van rugklachten, maar wel moeite met het op- en afstappen? Ook daar is over nagedacht bij de Sparta c-Grid modellen. Deze beschikken namelijk allemaal over een extra lage instap, waardoor je zonder problemen op- en afstapt.

  Sparta c-Grid uitproberen

  Ben jij enthousiast geworden over de Sparta c-Grid of een andere Sparta fiets en wil je deze een keer in het echt uitproberen? Dan kan je op onze website een afspraak maken voor een proefrit. Dit kan via de afsprakenpagina, maar mag ook telefonisch. Een proefrit is altijd gratis en kan zowel bij onze showroom als bij jou thuis worden ingepland. Kies online de fiets(en) uit die jou het meest aanspreken, probeer ze uit zonder gedoe, bespaar tijd en profiteer tóch van de service die jij mag verwachten van een fietsenwinkel. Ook na jouw eventuele aankoop!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  2