https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Specialized Turbo

  Het fietsenmerk Specialized bestaat al sinds 1974. Hierdoor koop je niet zomaar een fiets, maar een fiets die is gemaakt vanuit tientallen jaren aan kennis en ervaring. Wanneer je door de ogen van Specialized kijkt, zie je een wereld vol met fietsers. Overal ter wereld fietsen mensen met een bepaald doel. De een fietst naar zijn werk, de ander fietst om fit te worden, weer een ander fietst om te winnen of gewoon als hobby. Waar je ook heen fietst, met een fiets van Specialized weet je zeker dat je er snel en veilig komt. Ervaar zelf het verschil en maak nu een proefrit bij Roto Tweewielers!

  14 producten

  De geschiedenis van Specialized

  Specialized is dus ontstaan in 1974. Maar vergis je niet! Dit fietsenmerk is zeker niet blijven hangen in de jaren 70. Sterker nog, dit is een van de meest innoverende en vooruitstrevende merken binnen de markt. Vanaf het begin af aan is Specialized al actief bezig met het verbeteren van hun ontwerpen. Toen de populariteit van mountainbikes en racefietsen toenam, is dit merk zich ook op meer gaan focussen op het sportieve segment. Inmiddels kun je de uitvindingen die zijn ontstaan, schalen binnen de standaarden op de markt. Dit zegt veel over hoe toonaangevend dit fietsenmerk is.

  Specialized fietsen

  Specialized kent verschillende fietsen. Vaak sportief vormgegeven. Denk aan dikke banden en een stevig frame. Diverse fietsers kunnen slagen bij dit merk. Misschien is de Specialized E-bike iets voor jou? Of kies je toch voor de mountainbike, waarmee je heerlijk de natuur in kunt. Waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor kwaliteit en een betrouwbaar product. Dat niet alleen, want de fietsen van Specialized worden geleverd in diverse kleurcombinaties, waardoor je ook de uitstraling van de fiets helemaal op jouw voorkeuren af kunt stemmen.

  Verschillende soorten Specialized fietsen

  Naast de Specialized racefiets en mountainbike verkoopt dit merk ook: turbo E-bikes, BMX-fietsen en een fiets speciaal voor de triatlon. Voor een standaard stadsfiets kun je beter kijken naar de andere merken op onze website. Dit merk is gemaakt voor de sportieve fietser die houdt van snelheid, actie en een goede ondersteuning. Natuurlijk kun je deze fietsen wel gebruiken om op jouw werk te komen. Je bent met de turbo fiets van Specialized binnen no-time op jouw werk.

  Specialized fiets kopen

  Wil jij een Specialized fiets kopen? Dan is Roto Tweewielers dé beste plek om dit te doen. Wij geven altijd eerlijk advies en denken graag met jou mee. Dankzij onze service aan huis hoef jij niet telkens naar onze showroom te komen. Wel raden wij aan om de aankoop in de winkel te verrichten, omdat je dan eenvoudiger jouw mening kunt vormen over een specifieke fiets. Het maken van een proefrit kan wel aan huis. Hierdoor kun je de fiets die je online hebt gespot, offline uitproberen. Dit maakt het aankopen van een fiets makkelijker en zorgt ervoor dat jij zeker weet dat je de juiste fiets koopt. Bestel jouw fiets en ontdek de voordelen van Roto Tweewielers.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  14