http://www.rototweewielers.nl/
http://www.rototweewielers.nl/

Uw Tweewieler specialist in de gemeente Deventer

Home » Gebruikt
Op zoek naar een jonge of oude gebruikte fiets?

Het aanbod van Roto is zeer
divers en uitgebreid. Uiteraard zijn
alle gebruikte exemplaren technisch
gecontroleerd en goedgekeurd.

Gebruikt

Fietsen & E-bikes

 

Roto Tweewielers biedt u niet alleen een groot assortiment nieuwe fietsen en E-bikes, ook ons aanbod van tweedehands fietsen en E-bikes is erg uitgebreid. We beschikken over zowel jonge als oude gebruikte fietsen die worden gepresenteerd in de staat waarin ze zijn ingeruild. Uiteraard wordt de tweewieler die u aan wilt schaffen eerst technisch gecheckt door onze deskundige medewerkers. Daarbij worden onder andere de verlichting, versnellingen, ketting, remmen, wielen, banden, bouten, moeren en het slot gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat de tweedehands tweewieler die u aanschaft volledig rijklaar is.

Een tweedehands fiets heeft verschillende voordelen:

  • Voordelige prijs
  • Duurzame keus
  • Bewezen kwaliteit

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!

Scooters & bromfietsen

 

Ook beschikt Roto Tweewielers over een prachtige collectie tweedehands scooters en bromfietsen. Deze staan voor de winkel, in de winkel en op het scooterplein opgesteld. We selecteren al onze occasions met de grootste zorg, zodat we uitsluitend tweedehands scooters en bromfietsen van hoge kwaliteit aanbieden.

We leveren de occasions altijd met een factuur met daarop de framenummers en het kenteken. Deze gegevens worden door ons bewaard. De garantie op een occasion is meestal drie maanden en geldt op de onderdelen en de arbeid. Slijtagedelen en gevolgschade na oneigenlijk gebruik van het voertuig zijn uitgesloten. Tevens zetten we het voertuig persoonlijk voor u op naam.

Wilt u meer weten over ons aanbod tweedehands scooters en bromfietsen? Stel uw vragen aan één van onze ervaren medewerkers!

 ! Bent u op zoek naar een specifieke tweedehands fiets, E-bike, scooter of bromfiets die zich niet in ons aanbod bevindt? Dan is het mogelijk om een zoekopdracht in te dienen. Stuur een e-mail naar info@rototweewielers.nl met daarin vermelding van de volgende gegevens: merk in combinatie met model, budget, kleur voorkeur, naam-, adresgegevens en een telefoonnummer.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!