https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
0
Home » Over Roto
Roto Tweewielers

Dé schakel tussen tweewielers
en de gebruikers ervan.

Over Roto Tweewielers

Bij Roto Tweewielers staat u als klant centraal. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies hoe we moeten inspelen op uw wensen en bieden wij de juiste handvaten aan voor de beste service. Of u nou een nieuwe fiets wilt kopen of uw e-bike een onderhoudsbeurt nodig heeft: wij zorgen dat u een zo’n optimaal mogelijke rijervaring beleeft. Wat uw doel ook is.

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan twintig jaar aan ervaring zijn wij de grootste fietsenwinkel in Deventer en omgeving. In 1999 werd het lintje geknipt en openden wij een pand met een oppervlakte van 450m². Door de jaren heen bleek dit oppervlakte te klein te zijn en inmiddels hebben we een ruim pand van 1000m² op een centraal gelegen plek in Deventer.

Service staat voorop

Bij Roto Tweewielers mag u als klant iets extra’s verwachten. Wilt u een nieuwe tweewieler kopen? Laat u inspireren en breng een bezoekje aan onze winkel. Onze adviseurs nemen alle tijd die u nodig heeft om u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard mogen uitgebreide proefritjes niet ontbreken. Alleen zo maakt u een beslissing waar u achterstaat.

Om zolang mogelijk plezier te beleven van uw tweewieler staan wij in onze werkplaats klaar om onderhoudsbeurten uit te voeren. Zo beperkt u slijtage en kunt u jarenlang vooruit met uw tweewieler. Uiteraard geven we u altijd eerst inzicht in de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Ontwikkelingen en innovaties

Wij vinden het belangrijk om voorop te blijven lopen in onze branche. Daarom houden we innovaties en ontwikkelingen altijd goed in de gaten en spelen we hierop in. Zo hebben we bijvoorbeeld een grote afdeling met elektrische scooters en fietsen en kopen we regelmatig nieuwe producten in. Bent u specifiek op zoek naar een product? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

U bent van harte welkom

Persoonlijk contact is dus iets waar wij veel waarde aan hechten. Wilt u graag vrijblijvend advies als het gaat om tweewielers? Neem contact met ons op of breng een bezoekje aan onze winkel. De koffie en thee staat altijd klaar. Uiteraard mét Deventer koek.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners

Anwb

Enra

Unigarant

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1