http://www.rototweewielers.nl/
http://www.rototweewielers.nl/

Uw Tweewieler specialist in de gemeente Deventer

  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
Home » Over Roto
Roto Tweewielers

Dé schakel tussen tweewielers
en de gebruikers ervan.

Over Roto

Roto Tweewielers is sinds 1 april 1999 dé tweewielerspecialist van de gemeente Deventer. Tonnie Boveree en zijn toenmalige compagnon openden destijds de fietsenwinkel en -werkplaats van (toen nog) 450m². Het fietsenvak was Boveree met de paplepel ingegoten: zijn vader had ook een fietsenzaak en als klein jochie sleutelde hij er al op los.

Inmiddels is de winkeloppervlakte uitgegroeid tot ruim 1000m² én is Roto Tweewielers in handen van een nieuwe eigenaar: de Eerbeekenaar Wilco Wolterink. Zijn nauwe binding met de fietsenwereld uit zich in zijn liefde voor fietsen en mountainbiken en het feit dat hij altijd al graag aan zijn eigen fiets sleutelde.

In al die jaren heeft de passie voor tweewielers centraal gestaan. Roto Tweewielers is daarmee dé schakel tussen tweewielers en de gebruikers ervan. Het aanschaffen van een tweewieler gaat verder dan slechts het kopen van een fiets, E-bike of scooter; bij Roto Tweewielers mag u als klant iets extra’s verwachten.

Zo krijgt u allereerst persoonlijk advies zodat u er zeker van bent dat u de tweewieler koopt die u echt nodig heeft. Heeft u een keuze gemaakt, dan wordt uw tweewieler altijd volledig rijklaar gemaakt. Deze extra aandacht die uw tweewieler vanaf het begin van Roto Tweewielers krijgt, zorgt ervoor dat u nauwelijks terug hoeft te komen met gebreken aan uw tweewieler.

Zorgeloos rijden op een tweewieler die perfect bij u past, dát is het doel van Roto Tweewielers. De Roto Service sluit daarop aan. Klanten van Roto Tweewielers kunnen namelijk profiteren van de volgende diensten:

  • Vervangend vervoer bij reparatie (leenfietsen/leenscooters)
  • SMS-melding wanneer de reparatie klaar is, inclusief reparatiekosten
  • Roto ophaalservice*

*Bent u niet in de gelegenheid uw tweewieler te brengen en bevindt u zich binnen een straal van 20km rondom onze winkel? Dan komen wij uw tweewieler gewoon gratis ophalen.

Roto Tweewielers nodigt u van harte uit voor een bezoek aan de ruime showroom in Deventer. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en vraag onze deskundige medewerkers om persoonlijk advies. We zien u graag!

 

Partners

Anwb

Enra

Unigarant

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!