https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Roto tweewielers

  Over ons

  Hoewel we er aan de buitenkant misschien uitzien als een doorsnee fietsenwinkel, zijn we toch echt veel meer dan dat! Roto is een servicebedrijf in hart en nieren. Dit betekent dat we pas tevreden zijn wanneer we de verwachtingen van onze klanten weten te overtreffen. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe fiets, het periodieke onderhoud of een spoedreparatie aan huis of in onze werkplaats — ons betrokken team maakt het mogelijk.

  We zetten ons nog steeds iedere dag met veel plezier in voor onze klanten om ze zo goed mogelijk te helpen bij unieke wensen en vragen. Vanuit de filosofie dat fietsplezier begint bij een prettige ervaring in de winkel, benaderen we iedere vraag met evenveel enthousiasme.

  ROTOVoorgevel

  HISTORIE

  Hoe het begon...

  Klok

  De passie voor fietsen en goede service zit al jaren in ons DNA. In 1999 opende onze eerste winkel met een oppervlakte van 450m² maar in de loop der jaren bleek dat onze ambitie deze ruimte ontgroeide. Inmiddels hebben we een ruim pand van maar liefst 1000m² op een centrale plek in Deventer.

  Op basis van de ervaring die we in ruim 20 jaar hebben opgedaan blijven we onze service, ons assortiment en onze kennis uitbreiden. Op die manier blijven we beantwoorden aan de vraag van onze klanten naar producten van de hoogste kwaliteit en service die verwachtingen overtreft.

  OverRoto

  Oog voor jouw wensen

  Iedere klant die bij ons over de drempel stapt komt binnen met een andere vraag. Ons vakgebied draait dan ook om maatwerk. We gebruiken geen standaard verkooppraatjes maar voeren een goed gesprek. Zo helpen we je vinden waar je naar op zoek bent.

  We luisteren naar jouw wensen, denken mee en komen met passend advies waarbij jouw eisen het uitgangspunt vormen. Ben je op zoek naar het één maar denken we dat het ander beter aansluit op jouw wensen – ook als dit voor ons nadeliger uitpakt – dan delen we dit. Dit is de eerlijke en transparante garantie die je van ons mag verwachten.

  Aanvullend op deze service bieden we uitgebreide mogelijkheden op het gebied van reparatie en onderhoud van jouw fiets. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of een spoedreparatie, in onze werkplaats of bij jou aan huis, alles is mogelijk! Met deze zekerheden op zak bent je in onze winkel altijd welkom.

  Klanten vertellen

  Onze winkel

  We vinden het belangrijk dat onze winkel bijdraagt aan de ervaring van de aanschaf van een nieuwe fiets of scooter. De collectie die we in huis hebben is hier te zien en er is alle ruimte om de verschillende modellen te ontdekken. Laat je inspireren door de ruim 1000m² aan kwaliteitsfietsen, (elektrische) scooters en accessoires en vraag onze specialisten om persoonlijk advies!

  Contact

  Laat ons weten waar we jou mee kunnen helpen.

  Ceintuurbaan 199a
  7413 DE Deventer

  T: 0570 67 62 50

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!