https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Uitgelicht » QWIC fietsen waar te koop?

  QWIC fietsen waar te koop?

  Elektrische fietsen zijn erg in trek. Dit merken wij ook in onze winkel en daarom vind je in ons aanbod heel veel verschillende elektrische fietsen. Eén van die fietsen is de QWIC RD11 Speed. Deze elektrische fiets werd onlangs getest door een redacteur van NU.nl en dat resulteerde in een prachtige beoordeling..

  Over de QWIC D11 Speed

  De QWIC RD11 Speed is een speedpedelec, oftewel een fiets waarmee je maximaal 45 kilometer per uur kunt halen. Dit soort fietsen zijn de laatste tijd erg populair omdat je met deze fietsen erg snel en veilig afstanden kunt afleggen. Dit model beschikt over een luchtgeveerde voorvork en hydraulische schrijfremmen aan de voor- en achterkant. Wat volgens NU.nl verder opvalt aan de fiets? “Het hoogtepunt van de RD11 Speed is de constructie van de zadelpen, iets wat QWIC zijn postmoderne parallellogram noemt. Wat het ook is, het is comfortabel, functioneel en een lust voor het oog.” De conclusie van deze fiets? “De QWIC RD11 Speed is zowel qua uiterlijk als qua prestaties een imposant ding.”

  Specificaties

  Om je een goed beeld te geven van de specificaties, lichten we deze hieronder uit.

  • Motor: TDCM
  • Accu: 525 Wh (735 Wh leverbaar)
  • Versnellingssysteem: Shimano SLX 11-speed
  • Remmen: Magura MT5e
  • Voorvork: Suntour MOBIE-45 Air
  • Banden: Schwalbe Marathon GT
  • Gewicht: 26,8 kilo (exclusief accu)

  Over QWIC

  Het Nederlandse bedrijf QWIC is in 2006 opgericht en heeft als doel om zoveel mogelijk mensen aan de elektrische fiets te krijgen, zodat zij de auto laten staan. Een mooi doel, als je het aan ons vraagt, want fietsen is milieuvriendelijk, gezond én leuk.

  Benieuwd naar de QWIC RD11 Speed?

  Breng een bezoekje aan onze winkel en ontdek zelf hoe de QWIC RD11 Speed rijdt. Je kunt geheel vrijblijvend een proefrit maken, zodat je zelf ervaart of deze elektrische fiets is waar jij naar op zoek gaat. Uiteraard geven wij je daarbij passend advies op maat, zodat je helemaal op de hoogte bent van alle ins en outs. Wil je liever niet naar onze winkel komen? Dan komen we gewoon naar jou toe. Bel hiervoor even met onze winkel en we plannen een afspraak in.

  Contact opnemen

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!