http://www.rototweewielers.nl/
achtergrond website
http://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
scooters op een rij
Op zoek naar een tweedehands scooter?

Kom gerust eens bij ons langs! De deskundige
medewerkers van Roto Tweewielers staan voor
u klaar om u van het beste advies te voorzien.

Tweedehands Scooters & Bromfietsen

Ook beschikt Roto Tweewielers over een prachtige collectie tweedehands scooters en bromfietsen. Deze staan voor de winkel, in de winkel en op het scooterplein opgesteld. We selecteren al onze occasions met de grootste zorg, zodat we uitsluitend tweedehands scooters en bromfietsen van hoge kwaliteit aanbieden.

We leveren de occasions altijd met een factuur met daarop de framenummers en het kenteken. Deze gegevens worden door ons bewaard. De garantie op een occasion is meestal drie maanden en geldt op de onderdelen en de arbeid. Slijtagedelen en gevolgschade na oneigenlijk gebruik van het voertuig zijn uitgesloten. Tevens zetten we het voertuig persoonlijk voor u op naam.

Wilt u meer weten over ons aanbod tweedehands scooters en bromfietsen? Stel uw vragen aan één van onze ervaren medewerkers!

 *Bent u op zoek naar een specifieke tweedehands scooter of bromfiets die zich niet in ons aanbod bevindt? Dan is het mogelijk om een zoekopdracht in te dienen. Stuur een e-mail naar info@rototweewielers.nl met daarin vermelding van de volgende gegevens: merk in combinatie met model, budget, kleur voorkeur, naam-, adresgegevens en een telefoonnummer.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!