https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Tweedehands fietsen

  Wilt u niet veel geld uitgeven aan een fiets, maar wilt u wel kiezen voor kwaliteit? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod met tweedehands fietsen. Het aanbod wisselt regelmatig, omdat er van elke fiets maar één op voorraad is. Ziet u dus een tweedehands fiets die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling.

  Wij leveren altijd onze tweedehands fietsen af met volledige technische controle en/of onderhoud. Daarnaast heb je met onze fietsen 12 maanden BOVAG garantie zonder verborgen kosten.

  33 producten

  Tweedehands fietsen kopen

  Het voordeel van tweedehands fietsen is dat deze vaak stukken goedkoper zijn dan nieuwe fietsen. Tegelijkertijd zijn ze al wel gebruikt, waardoor ze op lange termijn wellicht wat minder lang meegaan. Toch bieden wij alleen tweedehands fietsen aan die nog in topstaat zijn. Dit houdt in dat wij de fietsen altijd van te voren keuren en controleren, zodat we zeker weten dat we tweedehands fietsen aanbieden waar u veel veilige en fijne kilometers op kunt rijden.

  Ons aanbod

  Wij bieden tweedehands fietsen aan van diverse topmerken. Wat denkt u bijvoorbeeld van tweedehands fietsen van Gazelle, Cortina of Sparta? Daarbij geldt dat we zowel tweedehands e-bikes verkopen als normale fietsen. Om een goed beeld te krijgen van het aanbod, vindt u bij elke fiets een beschrijving van het model en de staat.

  Ook vindt u per product altijd een overzicht met diverse foto’s. Zo kunt u beter zien hoe de fiets eruitziet. Wilt u nou het liefst zelf eerst met eigen ogen zien in wat voor een staat de tweedehands fiets verkeert? Of wilt u eerst een proefrit maken? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op en maak een afpsraak.

  Bent u op zoek naar een speciale fiets die zowel geschikt is voor woon- en werkverkeer, maar die ook ideaal is om in de weekenden mee op pad te gaan? Kies dan voor een hybride fiets. Deze fiets beschikt over heel veel voordelen, waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Ontdek ons ruime aanbod met hybride fietsen bij Roto Tweewielers en vind een hybride fiets die helemaal past bij uw wensen en eisen.

  Tweedehands fiets service?

  Service staat bij ons stipt op nummer één. Daarom zorgen we er altijd voor dat we u zo goed mogelijk helpen wanneer u een tweedehands fiets wilt kopen. Zo kunt u ons altijd bellen of mailen en krijgt u spoedig een reactie. Natuurlijk bent u ook welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Verder geldt dat elke fiets nog een aantal maanden garantie heeft. Hoelang dit precies is? Dat staat altijd aangegeven bij de productomschrijving. Zo weet u dus zeker dat u zorgeloos kan genieten van uw nieuwe tweedehands fiets. Wel zo fijn!

  Een tweedehands fiets is een stuk voordeliger dan een nieuwe fiets. Dit komt doordat de fiets al eens is gebruikt. Zo kan je soms wel honderden euro's besparen wanneer je een tweedehands fiets koopt.

  Bij Roto in Deventer vind je goede tweedehands fietsen. De fietsen zijn van topkwaliteit en worden voordat ze ter verkoop worden aangeboden altijd gekeurd en gecontroleerd. Hierdoor weet je zeker dat je een goede fiets in huis haalt.

  Dat verschilt maar net voor welke tweedehands fiets je gaat. Bovendien heeft dit ook te maken met de staat waar de tweedehands fiets in verkeert. Sommige fietsen zien er bijvoorbeeld nog uit als nieuw en zijn soms bijna niet gebruikt. Hier betaal je vaak wel wat meer voor dan als een fiets zichtbaar al vaak is gebruikt.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  33