https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
0

Tweedehands stadsfiets

Bent u op zoek naar een stadsfiets, maar wilt u hier niet de volle pond voor betalen? Dan zit u op deze pagina helemaal goed. U vindt hier tweedehands stadsfietsen. Daarbij geldt dat we alle tweedehands fietsen altijd goed checken en controleren, zodat u zeker weet dat de tweedehands stadsfietsen nog jarenlang meegaan.

3 producten

Een stadsfiets is zo ontworpen dat deze stevig is en waardoor u er ook gewicht op kunt vervoeren. Dit is ideaal voor als u bijvoorbeeld uw kinderen achterop de fiets wilt hebben of u vaak met de fiets boodschappen gaat doen. Bekijk ons aanbod met stadsfietsen en vind een stadsfiets die helemaal past bij uw wensen en eisen.

Stadsfietsen kopen?

Een tweedehands stadsfiets is de ideale fiets voor wanneer u een tweewieler zoekt waar u ook veel gewicht op kunt vervoeren. Ideaal voor het doen van boodschappen of voor wanneer u kinderen achterop de fiets wilt vervoeren. In ons aanbod vindt u regelmatig weer andere stadsfietsen, omdat het verschilt wat wij krijgen aangeboden. Van elke fiets is er maar één, dus wacht nooit te lang met kopen als u een geschikt model ziet.

Waar moet u op letten?

Als u een tweedehands stadsfiets wilt kopen dan zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Bent u op zoek naar een stadsfiets dames tweedehands of wilt u een tweedehands stadsfiets voor heren? Verder is het belangrijk dat u nadenkt waar u de spulletjes wilt vervoeren. Is dat op de voor- of de achterkant van uw fiets? Als u ook een jong kind heeft dan kan het altijd handig zijn dat er een plekje is om een kinderstoeltje te plaatsen. Maar hier blijft het niet bij: kijk ook altijd goed of de fiets beschikt over versnellingen. Vaak is dit wel het geval, omdat het gewicht een grote rol speelt voor deze fiets.

Diverse topmerken

Ook al ben je de tweede eigenaar van een stadsfiets, dat wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Wij bieden alleen tweedehands stadsfietsen aan die gemaakt zijn van de beste kwaliteit. Daarom kunt u bij ons alleen terecht voor stadsfietsen van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Batavus, Giant en Gazelle.

Advies nodig bij het kopen van een tweedehands stadsfiets?

Neem een kijkje tussen ons aanbod met tweedehands stadsfietsen en vind uw favoriet. Heeft u nog vragen of komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een proefrit te maken voordat u een tweedehands stadsfiets koopt. Als dit het geval is, maak dan even een afspraak voor onze winkel in Deventer.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

3