https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Fiets » Wat is een hybride fiets?

  Wat is een hybride fiets?

  In onze winkel merken we dat steeds meer mensen ernaar vragen: hybride fietsen. Dit type fiets wordt gezien als een sportieve stadsfiets die erg geschikt is voor woon-werkverkeer, maar ook voor als je in het weekend recreatief wilt fietsen kunt u met een hybride fiets uit de voeten. Klinkt goed? Wij vertellen u graag meer over deze fietssoort.

  Een hybride fiets: van alle gemakken voorzien

  Een hybride fiets is een combinatie van een stadsfiets en een sportfiets en is altijd met versnellingen uitgerust. De fietsen staan verder bekend om het lichte aluminium frame. Een mountainbike is vaak gemaakt van wat zwaardere materialen, waardoor deze ook zwaarder zijn om te tillen. Hierdoor is een hybride fiets een ideale fiets voor als u bijvoorbeeld houdt van fietsvakanties. Verder heeft een hybride fiets vaak een recht stuur waardoor u altijd kan fietsen met een rechte rug, zoals je dat ook op een normale fiets doet. Tot slot heeft een hybride fiets vaak grotere banden dan een normale fiets. Dit zorgt voor extra stabiliteit.

  Voordelen hybride fiets

  Een hybride fiets telt veel voordelen:

  • Het is een lichte fiets waardoor je deze makkelijk mee kunt nemen op bijvoorbeeld een fietsendrager of in het openbaar vervoer
  • De fiets heeft veel versnellingen waardoor je voor elke situatie wel een juiste versnelling hebt
  • Een topmix tussen een stadsfiets en een sportieve fiets
  • Erg comfortabel en stevig

  Ons aanbod

  Ook bij Roto Tweewielers vind je hybride fietsen in ons aanbod. Denk bijvoorbeeld aan de Gazelle Marco Polo Urban. Deze hybride fiets is de ultieme combinatie tussen een stadsfiets en een sportieve fiets. Deze fiets kan goed tegen een stootje en ziet er ook nog eens super stijlvol uit.

  Een andere topfiets die wij aanbevelen is de Giant Anytour RS. Deze fiets is voorzien van een Giant GX28 wielset en is voorzien van alle gemakken. Zeker een aanrader als je veel onderweg bent en bijvoorbeeld heuvelige gebieden wilt trotseren.

  Een hybride fiets kopen?

  Heb jij ook interesse in het kopen van een hybride fiets? Breng zeker eens een bezoekje aan onze fietsenzaak. Middels een proefrit ervaar je zelf hoe fijn een hybride fiets rijdt. Zien we je snel?

  Contact opnemen

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!