https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Fiets » Welke tweewieler past bij jou?

  Welke tweewieler past bij jou?

  Nooit meer in de file, altijd een parkeerplek en zelf de mogelijkheid hebben om te beslissen waar je wilt gaan en staan: lang leve een tweewieler! Maar welke tweewieler past nou het beste bij jou? Wij vertellen je er graag meer over, zodat je een goed beeld hebt wat het beste bij jou past.

  Fiets

  Een fiets is dé ideale tweewieler als je graag korte afstanden wilt afleggen in of nabij je eigen stad of dorp. Verder is fietsen erg gezond, dus je bent ook nog eens lekker in beweging! De gemiddelde aanschafprijs voor een nieuwe fiets is €625 (bron: GFK en RAI Vereniging). Dit is relatief goedkoop in vergelijking met andere tweewielers. Daarnaast betaal je ook niet maandelijks voor benzine, je bent enkel geld kwijt voor onderhoud aan je fiets.

  E-bike

  Een e-bike is ideaal voor wanneer je iets langere afstanden wilt afleggen, maar je toch het plezier van een fiets wilt beleven. Zo is een e-bike perfect voor het afleggen van afstanden van maximaal 20 km. De e-bike zelf heeft een maximale snelheid van 25 km/u. Hoeveel je daarvoor kwijt bent? De gemiddelde aanschafprijs van een e-bike is €2067 (bron: GFK en RAI Vereniging).

  Speed pedelec

  Een speed pedelec is een snellere variant van de e-bike. Ze hebben een topsnelheid van 45 k/u en je mag er alleen mee rijden op een rijbaan of bromfietspad. Ze zijn ideaal voor mensen die lange afstanden moeten leggen naar werk. Speed pedelecs hebben een gemiddelde aanschafprijs van €4000 tot €14.000.

  Bromfiets

  Wil je langere afstanden afleggen dan je kan doen op een fiets of e-bike? Dan biedt een bromfiets de perfecte uitkomst. Een bromfiets is perfect voor het afleggen van afstanden tot 30 km. De gemiddelde aanschafprijs is €900 tot €1500, terwijl je voor een elektrische bromfiets €1500 tot €4000 neerlegt.

  Scooter

  Een scooter is perfect voor als je veel reist tussen steden of als je in een stad woont. Het is een stuk voordeliger en milieuvriendelijker dan wanneer je kiest voor een auto. Een scooter is perfect als je afstanden van maximaal 50km wilt afleggen. De gemiddelde aanschafprijs is €3000 tot €15.000 Voor een elektrische motorscooter ben je ongeveer €6500 tot €16.500.

  Advies bij het vinden van een tweewieler?

  Om een goede keuze te kunnen maken, is het ook altijd een aanrader om eens een kijkje te nemen in onze winkel. Een adviseur staat voor je klaar en helpt je verder zodat je een juiste keuze maakt bij het kopen van een nieuwe tweewieler.

  Contact opnemen

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!