https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
0

Speedpedelec

Maakt u vaak veel afstanden naar uw werk of in uw vrije tijd? En wilt u daarom een elektrische fiets om beter mobiel te zijn? Kies dan voor de speedpedelec. Met deze krachtige elektrische fiets kun je eenvoudig en snel veel afstanden maken. Bekijk ons ruime aanbod met speedpedelecs, plaats uw bestelling en vind nog op korte termijn een speedpedelec die bij u past.

6 producten

Speedpedelec kopen

Een speedpedelec kan een snelheid halen van 45 km/h. Dit houdt in dat je flinke snelheden kan halen met jouw fiets. Zo kan je dus snel van A naar B komen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een flink afstand moet afleggen naar uw werk of u bijvoorbeeld in het weekend veel kilometers wilt maken. Natuurlijk vindt u bij Roto Tweewielers alleen speedpedelecs van de beste kwaliteit en merken. Denk bijvoorbeeld aan Gazelle, Giant en QWIC.

Specificaties

Het verschilt per speedpedelec wat de specificaties zijn. In onze winkel vinden we het verlenen van een goede service belangrijk en dat is online eigenlijk net zo. Daarom vindt u bij elke speedpedelec een complete beschrijving, zodat u een goed beeld heeft van wat u kan verwachten. Wat is de accucapaciteit en hoe zit het met het zitcomfort? Het zijn belangrijke punten om rekening mee te houden.

Nieuw of tweedehands?

Voor elke budget hebben wij wel een passende oplossing. Daarom vindt u bij ons zowel nieuwe als tweedehands speedpedelec modellen. De nieuwe speedpedelec modellen zijn vaak het nieuwste van het nieuwste. De tweedehands modellen verschillen per periode. Dit is afhankelijk van wat wij aangeboden kregen. Eén ding is wel zeker: de tweedehands modellen zijn stuk voor stuk gemaakt van topkwaliteit.

Advies nodig bij het kopen van een speedpedelec?

Het is tijd om online uw favoriete speedpedelec te bestellen. Heeft u nog vragen of komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u verder zodat u zeker weet dat u een aankoop verricht waar u nog voor een lange tijd plezier van beleeft. Bovendien hebben wij ook een winkel in Deventer. Hier kunt u ook altijd een bezoekje aan brengen als u bijvoorbeeld eerst een proefrit wilt maken voordat u een aankoop verricht. Zo ervaart u zelf hoe de speedpedelec rijdt. Wel zo fijn!

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

6